Mozi Klub

MŰSORAJÁNLÓ

Magyar filmek és francia filmkavalkád májusban a Moziklubon!
Magyar filmek és francia filmkavalkád májusban a Moziklubon!
Májusban a Moziklub exkluzív magyar és francia filmkínálattal érkezik. Az időtlen klasszikusok és a kortárs gyöngyszemek keverékével a nézők generációkat és kultúrákat átölelő filmes élménynek lehetnek részesei.  

A Magyar Film Napja: A magyar film sokszínű és különleges világát ünnepli május 5-én a Moziklub, az ország legkedveltebb hazai gyártású filmjeivel. Ikonikus vígjátékoktól az izgalmas drámákon keresztül, a megható történetekig a nézők nosztalgikus időutazásra indulhatnak az érzelmek világában. Május 5-én a Moziklub műsorán 6:00-tól Az Erdő Kapitánya című rajzfilmet, majd 7:30-tól a Hófehér című rajzfilmet láthatják a nézők. 9:30-tól a Hyppolit, a Lakáj című vígjátékot sugározzuk, 11:15-től a Szeleburdi Család című filmet, majd 12:50-től a Sose halunk meg című vígjáték-dráma lesz képernyőn. Ezután 14:50-től a Régi idők focija című filmszatíra, 16:40-től A tanú című kultuszfilm, végül 18:50-től a Meseautó című romantikus vígjáték kerül képernyőre.

Francia Filmkavalkád: A Moziklub válogatott francia filmekkel filmszerű utazásra indul Franciaországba májusban. A filmes sokszínűség és a francia életérzés mindenkit varázslatba ejt. A párizsi tolvaj című krimi-vígjáték május 7-én 21:00-tól, a Zsaroló zsaruk című vígjáték május 14-én 18:45-től kerül képernyőre. Az izgalmas Zsaru vagy csirkefogó? című akciófilm május 21-én 21:00 órától lesz látható. A nézők megtapasztalhatják a kulináris világ érzelmeit az Én, a séf című filmben május 27-én 21:00 órától, valamint a magával ragadó dallamokat a Lányok pórázon című musicalben május 28-án 21:00 órától. A francia történetmesélés egyedi stílusát és művészetét garantáltan mindenki élvezni fogja!