4400
4400
amerikai sci-fi sorozat
0.0 - 0 szavazat
A rejtélyesen eltűnt emberek egyszercsak ugyanolyan rejtélyes körülmények közt visszatérnek. Van közöttük, aki múlt században, néhány évtizede vagy csak nemrégiben veszett el. Egyik áldozat sem öregedett, és nem emlékeznek arra, mi történt velük, míg odavoltak. A kormány ügynökei nyomoznak ügyükben, miközben igyekeznek beilleszkedni a mostani világukba. 

I. évad

Jelenleg egyetlen epizód sincs adásban!
4400 I./1.
(THE 4400 101)

A karantén után Tom és Diana ügynök alkotják az egyik csapatot, akik a 4400 ember rejtélyének felderítésével foglalkoznak. Tom unokaöccse, Shawn is a visszatérők között van, aki akkor tűnt el, amikor Tom fiát, Kyle-t eszméletlenül találták. Kyle pedig azóta is kómában fekszik. Tom így Shawn-tól vár válaszokat.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 I./2.
(THE 4400 102)

Richard és Lily is megpróbálja folytatni a régi életét, de a férfi semmit nem talál a múltjából, Lily pedig szomorúan vesz tudomást arról, hogy a férje időközben újra megnősült és a lánya nem tudja, hogy ő az igazi édesanyja. Később egy parkban talál rá Richard és úgy döntenek, hogy közösen próbálnak boldogulni. Lily, volt férje, Brian ideiglenes távoltartási papírt szerez, hogy megvédje a családját. Orson - szintén a 4400 visszatért közül - döbbenten tapasztalja, hogy a cégében elvesztette a tulajdonjogot a kiesett idő alatt. Segíteni szeretne a feleségén, aki közben nagyon megöregedett, de nincs pénze és már munkája sem, ami nagyon feldühíti. És a düh természetfeletti képességeket eredményez.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 I./3.
(THE 4400 103)

Morrissey a visszatérése után szomorúan tapasztalja, hogy a park, ahol megkérte a kedvese, Grace kezét, mára a bűnözők közkedvelt helye lett, olyannyira, hogy éjszaka szinte életveszélyes odamerészkedni. Morrissey észreveszi magán, hogy emberfeletti ereje és reflexei vannak, ezért úgy dönt, hogy megtisztítja a parkot a söpredéktől, hogy az újra az a régi kellemes hely legyen, ami az emlékeiben él. Lily nem képes lemondani a lányáról, és ez komoly bajba sodorja. Ugyanakkor meghökkenve tapasztalja, hogy bizonyos helyzetekben érzi a még meg nem született gyermeke gondolatait. Shawn eközben rájön, hogy neki is adatott különleges képesség, ezért meglátogatja a kórházban kómában fekvő Kyle-t.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 I./4.
(THE 4400 104)

21 évvel az utolsó áldozata után egy sorozatgyilkos újra ölni kezd. A Nemzetbiztonságiak egyértelműen egy 4400-asra gyanakodnak, majd feltételezett gyilkosnak Oliver Knox-ot tartják, akinek azonban szilárd alibije van az elkövetés időpontjára. Tom és Diana találnak is egy ujjlenyomatot a helyszínen, ami egy másik volt elítéltre utal. A férfit később felakasztva találják meg a házában egy búcsúlevéllel, miszerint az összes áldozatot ő ölte meg... Eközben Jordan Collier, a 4400-ak egyike a médiában is feltűnik, ezután pedig egy összejövetelt szervez az eltűnteknek, ahol többek között munkát ajánl Richard-nak.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 I./5.
(THE 4400 105 - TRIAL BY FIRE)

Kyle felébred a kómából, de nagyon zavartan viselkedik. Miután felkerül az Internetre a 4400-ak összes elérhetősége, valaki többük ellen robbantásos merénylettel próbálkozik. Richard és Lily lakása is felrobban, de Jordan Collier az épülő új lakóparkjában ingyen felajánl nekik egy házat. Dennis ismét felkeresi Barbara-t és közli vele, hogy immár tényleg vége a játéknak. A riporternő egyik piszkos ügyére fény derül, így sikerül őt félreállítani és megakadályozni, hogy a műsorával tovább ártson a 4400 tagjainak. Maia azt mondja Diana-nak, hogy hamarosan érkezik egy ember, aki mindent jobbá tesz. Ám Warren Lytell jelenik meg Washingtonból, és inkább még nehezebbé teszi Tom, Diana és Dennis munkáját.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 I./6.
(THE 4400 106 - WHITE LIGHT)

Warren ügynök erőszakkal elviszi Kyle-t a kórházból, ahol mellesleg még jó pár kezelés várt volna rá, a különös viselkedése miatt. Richard rájön, hogy Jordan Collier Lily születendő gyermekéről sokkal többet tud, mint ők ketten. Miután kideríti a szülész-főorvosnő által elhallgatott titkokat, rájönnek, hogy a baba valószínűleg egy fekete apától származik - talán éppen Richard-tól. Tom és Diana elindulnak, hogy megkeressék, és visszahozzák Kyle-t. Richard és Lily megszöknek Collier elől, aki immár erőszakkal akarja ott tartani őket a lakóparkban. Tom felfoghatatlan körülmények közepette jön rá, hogy a 4400 valójában miért is tűnt el.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

II. évad

Jelenleg egyetlen epizód sincs adásban!
4400 II./1.
(THE 4400 201 - WAKE UP CALL (PART1))

Egy év telt el a 4400-ak visszatérte óta, de még mindig nem rendeződött az ügyük. Jordan Collier, Shawn-nal karöltve elkezdi építgetni a birodalmát, ami persze nem nagyon tetszik a kormányszerveknek. Tom-ot nagy nehezen visszaveszik a csapatba és Kyle-t is kiengedik. Közben Lily gyermeke is megszületett már, és folyamatosan védelmezi az édesanyját, mivel valami készülőben van, ám ezt Richard nem akarja elhinni. Tom és Diana egy új ügyet kapnak, ahol is egy furcsa jelenséget kell megfigyelniük. Tess az egyik visszatérő valahogyan irányítja egy elmegyógyintézet lakóit és arra kényszeríti őket, hogy egy adóvevőt készítsenek.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 II./10.
Az NTAC előrébb jut a Collier ügyben, de erről Tom mit sem sejt, mivel eközben Kyle-t keresi. A keresés alatt azonban rádöbben, hogy a fia nem más, mint Collier gyilkosa, így még az ügynökség előtt elkezdi eltűntetni a nyomokat. Ez látszólag sikerül is, de Maia jóslata könnyedén felboríthat mindent. Shawn egyre elfoglaltabb, így nem nézi jó szemmel öccse, Danny és Liv kapcsolatát, ami aztán persze nem a vártnak megfelelően alakul.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 II./11.
Amikor Maia megbetegszik, Diana azonnal beviszi őt az NTAC-hoz, ahol azonban egy 4400-as éppen merényletet készül elkövetni Jordan Collier születésnapjának évfordulóján. Eközben Kyle élete lassan visszarázódik a normál kerékvágásba, ugyanis újra járni kezd az egyetemre, ahol ráadásul még egy kedves lány is felkelti az érdeklődését. Shawn egy interjú hatására úgy dönt, hogy ideje lenne változtatásokat eszközölni a központban. Lily az idő múlásával pedig egyre inkább kétségbe vonja Isabelle szavahihetőségét.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 II./12.
A Földre visszatért 4400-ak mindegyikét különös és halálos kimenetelű betegség támadja meg egy időben, miközben Tom és Diana értetlenül állnak az eset előtt. Dennis Ryland visszatér az NTAC-hez és azonnal népszerűtlen intézkedéseket léptet életbe, melyek a központ működését is korlátozzák. Nem sokkal később pedig szörnyű és megdöbbentő titok jut Tom-ék tudomására, mely a kormánnyal kapcsolatos.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 II./13.
Egyre inkább bebizonyosodik az NTAC-ról, hogy a kísérleteik közben, melyeket a 4400-asokon végeznek, a tesztalanyok a kínok-kínját élik át. De vajon sikerül-e Tom-nak és Diana-nak lelepleznie a háttérben zajló szörnyűségeket, mielőtt még túl késő lenne?

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 II./2.
(THE 4400 202 - WAKE UP CALL (PART2))

Tom a vezetőség döntése ellenére visszaviszi Tess-t a kórházba és folytatja a torony építését. Kyle és Shawn találkoznak, ami persze nagyon nem tetszik Collier-nek. Lily és Richard menekülni kényszerül néhány 4400 ellenes ember elől, de szerencsére a kicsi Isabelle megvédi őket. A torony működésbe lép, azonban egyelőre eredménytelenül. Ez viszont csak a látszat, mivel egy igen nagy jelentőségű tudósember éled fel a lökés erejétől. Eközben kiderül, hogy Maia látomásai mégse szűntek meg, csak titkolja őket.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 II./3.
Lily és Richard egyre nagyobb bajba keverednek, de szerencsére Isabelle mindig segít nekik. Ez viszont már kezd egyre rémisztőbbé válni Richard számára. Eközben úgy tűnik, hogy Kyle kezd visszazökkenni a régi életébe, de ugyanez azonban nem mondható el Shawn-ról, akinek egyre több a vitája Collier-rel. Tom és Diana, - hogy rájöjjenek Collier tervére - egy 4400-ast, Navarro-t küldik a központba, aki igen érdekes összeesküvés nyomaira bukkan.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 II./4.
Collier viselkedése egyre jobban kiábrándítja Shawn-t, de a fiú nem tehet semmit ellene, hiszen előbb-utóbb az övé lesz az egész intézet. Mivel Maia nem titkolja el a képességét, akár bajba is kerülhet. Lily és Richard között a viszony egyre feszültebbé válik a folyamatos menekülés miatt. Tom és Diana eközben egy 4400-as képességeire keresik az ellenszert. A férfi ugyanis bárkit le tud fogyasztani, ám ezzel együtt a halálukat is okozza. Kyle egyre jobb viszonyba kerül a tanárnőjével, de még sincs minden rendben vele, mert olyan mintha valaki más is lenne a testében.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 II./5.
Shawn összebarátkozik néhány hajléktalannal és segít rajtuk, de aztán a jóhiszeműsége csapdájába esik. Richard-ot letartóztatják, de Collier kihozza őt a börtönből és egy érdekes üzletet ajánl a férfinak. Tom és Diana egy tanárnő ügyében nyomoznak, aki képes kihozni egy gyerekből a szunnyadó képességet. Ez persze nem tetszik a szülőknek, ami hamar bajhoz vezet. Kyle-nak egyre gyakoribbak az idő kihagyásai, ami később komoly gondokat eredményezhet.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 II./6.
Maia-nak látomása lesz Collier haláláról, de a férfi nem akar tudomást venni róla, s a feltételezett veszély ellenére megtartja a közelgő ünnepséget. Tom és Diana persze végig mellette állnak, akárcsak Shawn. Collier vesztét végül aztán Isabelle víziói okozzák, miszerint túléli az ünnepséget, melyek azonban nem valósak. A halála bekövetkezik, a helyét pedig Shawn veszi át a központban. Ezzel azonban még nem zárul le az ügy, mivel Collier teste egyszerűen eltűnik.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 II./7.
Jordan Collier váratlan halála minden 4400-akkal kapcsolatos tényt megváltoztat. Tom életéből az összes nyom eltűnik, és szinte olyan, mintha a 4400-as ügy meg sem történt volna. Már-már mindenki őrültnek nézi, amikor felbukkan egy Alana nevű nő, aki szintén a visszatérők közül való. Közösen próbálják kideríteni a történteket, miközben eltelik nyolc év, és ők ketten egy párrá válnak.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 II./8.
Tom és Diana egy titokzatos vírus után nyomoznak, ami egy visszatérőtől származik. Jean, ha ideges, mindenkit megöl maga körül, így elég nagy veszélyt jelent az emberiségre. Shawn teljesen összeomlik Collier halála és a hatalmas felelősség miatt. Szerencsére akad egy új segítője Matthew Ross személyében, ám a férfi egészen más mentor, mint Collier volt. Kyle-nak eszébe jutnak az időkimaradások és rájön, hogy ő gyilkolta meg Collier-t. Eközben a hivatalban is előrelépés történik az ügyben, mivel már van fantomkép.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 II./9.
Kiderül, hogy az egyik visszatérő, Edwin Mayuya hasonló képességekkel rendelkezik, mint Shawn, de a múltja sötét titkokat rejt. A férfinak ugyanis köze van a luandai tömeggyilkosságokhoz, így elég nagy fejtörést okoz a hivatalnak. Matthew azonban a háttérből manipulálja a dolgokat és végül megszerzi a központnak Edwin-t. Shawn kibékül a családjával, de Kyle-nak nem tud segíteni. A fiú ugyanis elmenekül a történtek miatt. April is elhagyja a várost, de még időben sikerül kibékülnie Diana-val. Richard eközben találkozik a régi bajtársaival.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

III. évad

Jelenleg egyetlen epizód sincs adásban!
4400 III./1.
Isabelle-ből percek alatt gyönyörű, húszéves, fiatal lány lett. Richardnak nem csak ezzel a ténnyel kell szembesülnie, hanem azzal is, hogy mindeközben felesége Lily, hetvenöt éves asszonnyá változott, és egészségi állapota ezzel rohamosan gyengülni kezd

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 III./10.
Hullát találnak az erdőben, melynek halálát kizárólag 4400-as okozhatta.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 III./11.
Shawn és Izabell esküvőjén egyszer csak feltűnik Collier.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 III./12.
Collier átveszi a központ irányítását, és kiszabadítja a Nova Brigád tagjait, hogy segítsenek neki.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 III./13.
Miután Collier elcsalta Rylend figyelmét a promicinről, és sikerült beállítani a csapatba Tesst, és Kevint, megszerzik az egész promicint.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 III./2.
Isabelle felelősnek érzi magát Lily bekövetkezett állapotáért, s ettől még az is eszébe jut, hogy véget vessen az életének. Ám valami oknál fogva nem tud meghalni...

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 III./3.
Váratlan és mindenki által különös dolog történik, amikor Diana meglepi az otthonában a mit sem sejtő Tom-ot, hogy letartóztassa őt gyilkosságért...

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 III./4.
Maiát felkeresi Sarah Ruthledge, aki azt állítja magáról, hogy ő Maia testvére, aki a kislány eltünése után született.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 III./5.
Maia, és a többi 4400-as gyerek kétségbeesett küzdelme azért, hogy megszökjön Sarah karmai közül, kudarcot vall.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 III./6.
Tomot rossz álmok kísértik, amióta egyezségre lépett a jövővel Maia visszaszerzése érdekében, mivel a gyerekek visszatéréséért cserébe elvállalta, hogy megöli Isabelle-t.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 III./7.
Tom és Diana majdnem letartóztatja a Dennis Ryland elleni gyilkossági kísérlet miatt körözött Gary Navarrót, akiről korábban kiderült, hogy a Nova Brigád tagja.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 III./8.
Új drog került piacra. Az NTAC nem tudja, miért őket hívták, ám ez hamar kiderül: az anyag tartalmazza a promicint.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 III./9.
Kevin eltűnt, így Diana elmondja Tomnak, hogy promicinnal lőtte magát.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

IV. évad

Jelenleg egyetlen epizód sincs adásban!
4400 IV./1.
Egy Graham Holt nevű gimnazistát istenként kezd tisztelni mindenki a képessége miatt.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 IV./10.
Visszapillantás a 4400 ember megjelenése előtti időkre. Sebészek két emberen, Richardon és Lilyn kísérleteznek, egy babát ültetnek a nő testébe. Kiderül, hogy az egyik sebész Tom Baldwin. Tomot paranoiás képzetek gyötrik. Lehet, hogy az implantátum az oka? Richard élvezi az új életét. Isabelle-lel Promise Citytől távol, egy szép házban élnek. Ám minden megváltozik, amikor találkozik a halott feleségével. Richard rájön, hogy Lily valójában egy kísértet. A vele való találkozás rádöbbenti arra, hogy nem helyes, amit Isabelle-lel tesz. A 4400 központban Kevin különös felfedezést tesz a promicin-belövéssel kapcsolatban.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 IV./11.
Megan és Tom együtt tölti az éjszakát, de a férfit súlyos gondok gyötrik. Országszerte meghibásodnak a pénzkiadó automaták, majd a számítógépek is felmondják a szolgálatot. Az NTAC-nél Marco megpróbál magyarázatot találni a történtekre. Kiderül, hogy a meghibásodott gépek mindegyikénél Ubient-szoftvert használnak. Az Ubient pedig kapcsolatban állt Drew Imrothtal. Tom és Diana felkeresik Imrothot. A férfi tagadja, hogy egy globális összeesküvés részese lenne, és felajánlja segítségét, hogy elkapják az igazi bűnöst. Marco és Abigail az Imrothtól kapott leveleket elemzi. Rájönnek, hogy a férfi munkatársa felelős a számítógépes vírusért.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 IV./12.
Diana és Meghan egyetértenek abban, hogy Tom egyike a megjelölt ügynököknek. Kanadába repülnek, hogy találkozzanak Curtis Peckkel. Meg akarják tudni, van-e mód arra, hogy segítsenek Tomnak. A központban sikerült tesztet készíteni, aminek segítségével kiderül, hogy kire milyen hatással van a promicin-belövés. Kevin letapogatja Danny agyát, és megállapítja, hogy túl fogja élni a belövést. Valóban, Danny káros következmények nélkül viseli a lövést. Shawnak sikerül kimenekítenie Kevint Promise Cityből. Tom és Jordan arról vitatkozik, vajon milyen jövő vár rájuk. Diana egy fűszerraktárnál találkozik Tommal, és lelövi a férfit.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 IV./13.
Diana elmondja Meghannak, hogy szerinte már nem tudják megmenteni Tomot. Diana végül polóniumot fecskendez a férfi gerincébe. Kezdetben nem történik semmi, majd a szívverése normalizálódik. Danny anyja megbetegszik. Kórházba szállítják, a mentős szerint fel kell készülnie a legrosszabbra. A mentős hirtelen rosszul lesz, majd az ügyeletes orvos és mások kezdenek köhögni, vérezni. Danny pánikba esik, megpróbál elmenekülni. Az NTAC szerint a vírus csak a kórházat fertőzte meg, ám kiderül tévedtek. Isabelle azt a feladatot kapja, hogy ölje meg Kyle Baldwint. Ő azonban visszakozik, és visszatér a Markedhez. Kiszabadítja Jordan Colliert és Tom Baldwint, azután belehal sérülésébe.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 IV./2.
Egy autista fiút apja promicinnel próbál meggyógyítani, de nem az történik amire számít.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 IV./3.
Shawn újra megnyitja a 4400 központot, Kyle pedig elfogadja a képességét.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 IV./4.
Diana megtalálja Aprilt, Shawn elindul a választásokon, Isabelle és Kyle pedig megfejtik a kódolt szöveget.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 IV./5.
Tom, Kyle-t és Isabelle-t követve rátalál Collier titkos városára.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 IV./6.
Eltűnik egy eredeti 4400, akinek a képessége az, hogy filmeket készítve fed fel összeesküvéseket.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 IV./7.
Collier az új Seattle-i bázisukon találkozik a követőivel. Maiának látomása van, mindent látott, ami a bunkerben történt. Elmondja Tomnak és Dianának, hogy Collier visszatért a városba. Az NTAC-nél Marco rájön, hogy a bázis Seattle elhagyott ipari negyedében van. Tom és Diana egy ügynökökből álló csapattal átvizsgálják a területet, ahol különös nyomokra bukkannak. Collier bejelenti Promise City megalapítását, itt jön létre majd a Paradicsom. Ugyanakkor figyelmeztet, ha bárki megtámadja őket, természeti katasztrófákkal sújtja Amerikát. A kormány kommandót küld a bázisra, hogy megöljék Colliert.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 IV./8.
Néhányan az NTAC-tól és pár 4400-as az NTAC épületében ébrednek, és közösen kell győzzenek egy halálos játékban.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

4400 IV./9.
Richard újrakezdi az életét Isabelle-el.

Főszereplők: Richard Tyler,Lily Moore

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat
TOP 5 legtöbbet értékelt sorozat
Fotó a sorozatból: Mavi_szerelme
török tévéfilmsorozat
3.8 - 1041 szavazat
Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: Szerelem_van_a_levegoben
török filmsorozat
4.5 - 474 szavazat
Fotó a sorozatból: A_hegyi_doktor_ujra_rendel
német-osztrák filmsorozat
4.6 - 464 szavazat
Fotó a sorozatból: Don_Matteo
olasz krimivígjáték
4.6 - 451 szavazat