film+
355
2024.05.08 00:00 - 02:35
355
amerikai akcióthriller,2022
4.0 - 9 szavazat
(THE 355)

Egy rémálom válik valóra, amikor megpróbálnak piacra dobni egy olyan hightech fegyvert, amivel bármilyen elektronikus hálózatot felül lehet írni. A CIA két különleges ügynöke, Nick és Mace kapják a feladatot, hogy lebonyolítsák a cserét, a kétmillió dollár átadását az eszközért. Ám a német titkosszolgálat kétes hírű ügynöke, Marie meghiúsítja az akciót, és eszelős hajsza kezdődik a világ uralásáért. Milliárdosok, ügynökök és terrorista csoportok szállnak be a versenybe. Mace kiszállna a halálos küldetésből, ám amikor megtudja, hogy Nick halott, meggyőzi Marie-t, Khadijah-t, az MI6 számítógépes guruját, Gracielát , a kolumbiai hírszerzés pszichológusát, és a kínai belbiztonsági Lint, hogy segítsenek a világuralomra vágyó férfiakat megfékezni.

Rendező: Simon Kinberg

Főszereplők: Jessica Chastain, Diane Kruger, Penélope Cruz, Lupita Nyong'o, Bingbing Fan, Sebastian Stan, Jason Flemyng, Pablo Scola, Marcello Cruz, Édgar Ramírez 

Film: krimi/akció/kaland 
További információ?
355
Magyar Mozi TV

MŰSORAJÁNLÓ

András Ferencre emlékezik a Magyar Mozi TV júniusban
A közelmúltban elhunyt András Ferencre emlékezik a Magyar Mozi TV. Június 22-én és 23-án, azaz szombaton és vasárnap késő délutántól egészen éjjel 11 óráig a kiváló rendező leghíresebb filmjeit láthatjuk.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat