Prime
PREMIER
911 L.A. 2.
2018.04.20 03:00 - 03:45
911 L.A. 2.
amerikai akció-sorozat,2018
4.5 - 22 szavazat
(9-1-1 - LET GO)

Egy hullámvasút meghibásodása miatt hívják a 911-et. Athena és Hen egy szokatlan hívásra megy ki egy házhoz. Egy szerelmes pár vitája drámai mentést eredményez.

Főszereplők: Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi, Rockmond Dunbar, Connie Britton, Mariette Hartley 

ism. 
Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
911 L.A. sorozat
A sorozat tartalma:
Mentősök, rendőrök, tűzoltók és diszpécserek. Mindent megtesznek azokért a bajbajutottakért, akik a legfélelmetesebb, legmegrázóbb vagy éppen legszívfacsaróbb helyzetbe kerülnek. Mindennapi hőseinknek nap mint nap veszélyesebbnél veszélyesebb helyzeteket kell úgy átélniük, hogy közben a saját életükben is megtalálják a harmóniát és egyensúlyt. Nem könnyű feladat, de a tét hatalmas: emberi életet menteni.
Viasat 3

MŰSORAJÁNLÓ

Március 8-án startol Dombóvári Istvánnal a Mém over
Jövő pénteken 20:00-kor a VIASAT3-on debütál Magyarország első, magyar fejlesztésű „mémshowja”, melynek minden adásában négy híresség mérkőzik meg egymással a mémbajnok címért. A Dombóvári István műsorvezetésével képernyőre kerülő talkshow-vetélkedőben a sztároknak az első körben egymás személyes – és általában kínos – történeteire, a másodikban pedig közéleti és bulvárhírekre kell megalkotniuk a leginkább passzoló mémet. A Mém over első adásaiban olyan hírességek mémesítik meg az életet, mint Ács Fruzsina, Fluor Tomi, Janklovics Péter, Járai Máté, Katz Dávid, Linczényi Márkó, Puskás-Dallos Peti vagy Rainer-Micsinyei Nóra.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat