Sorozat Klub
A Durrell család III./6.
2024.04.29 03:45 - 05:05
A Durrell család III./6.
angol családi filmsorozat,2016-2019
0.0 - 0 szavazat
(THE DURRELLS)

A megözvegyült Louisa Durrell a gyermekei érdekében úgy dönt, hogy a zord Bournemouthból átköltözik Korfu szigetére. Homéroszi csata veszi kezdetét, amikor a család szembesül a hihetetlen különbségekkel, és megpróbál alkalmazkodni a szigeten való élethez, ahol még áram sincs.

Rendező: Roger Goldby; Steve Barron; Niall MacCormick; Edward Hall

Főszereplők: Keeley Hawes, Josh O'Connor, Milo Parker, Daisy Waterstone, Callum Woodhouse, Alexis Georgoulis, Anna Savva, Yorgos Karamihos 

Sorozatok: családi filmek 
További információ?
A Durrell család sorozat
A sorozat tartalma:
Az 1930-as évek Angliájában egy négy gyermekét egyedül nevelő anya, Louisa Durrell úgy dönt, hátat fordít a kilátástalanul borús hétköznapoknak és családjával együtt Korfu szigetére települ át, ahol olcsóbb a megélhetés és mindenképp derűsebb az éghajlat. A legkisebb fiút, Geraldot lenyűgözi a sziget nyüzsgő állatvilága, a legidősebb, Larry pedig írói ambícióit akarja kibontakoztatni. Leslie naphosszat a célba lövést gyakorolja, amíg meg nem akad a szeme egy görög szépségen, miközben Margo napozik - egy helybeli szerzetes legnagyobb bosszúságára. A szüntelenül perlekedő testvérek végül egy célra szövetkeznek: társat találni magányos édesanyjuknak.
Netflix Original

MŰSORAJÁNLÓ

Jenifer Lopez az Atlas című sci-fi akciófilmmel tér vissza a Netflixre
Készüljön fel egy izgalmas űrutazásra Jennifer Lopez-szel az új Netflix sci-fi, az Atlas fedélzetén, ami május 24.-én debütál a streaming platformon. Az Atlas című filmben Lopez Atlas Shepherd szerepében tűnik fel, egy briliáns, de embergyűlölő adatelemzőként, aki mélyen bizalmatlan a mesterséges intelligenciával szemben.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat