Duck TV HD
2024.05.02 01:14 - 01:26
A Játékok Világa, Kacsa és barátai, Puffy és Tubby
A Játékok Világa:

Gyertek velünk a játékok világába, ahol fantasztikus kalandok várnak, vagy tornáztassuk meg az ujjainkat, és készítsünk káprázatosan szép művészi ékszereket! Nincs hozzá szükségünk kézikönyvre. Írjuk meg saját különleges történetünket, és fedezzük fel az együtt töltött percek új lehetőségeit!

Kacsa és barátai:

Kacsa és barátai című sorozatunkban Ducky minden kalandjában osztoznak barátai, Lola, Henry és Toby. A történetek gyermek pszichológusok közreműködésével készültek és abban segítik a kisgyermekeket, hogy a közös játék során hogyan egyezkedjenek, érveljenek és alkalmazkodjanak, továbbá megmutatja nekik, hogy a világ felfedezése társaikkal mennyi örömöt és elégedettséget ad.

Puffy és Tubby:

Puffy és Tubby a két tengerimalac egy terráriumban él. Folyton éhesek, így kénytelenek akcióba lendülni az élelemszerzés érdekében - közben felfedezik tágabb környezetüket is. 

Gyerekműsorok: kisgyerekeknek 
Duna TV

MŰSORAJÁNLÓ

Vak rendőrnő kezd nyomozásba a Dunán
Vadonatúj olasz bűnügyi sorozattal jelentkezik a Duna április 15-én 22:55-től. A nemzetközi sikereket elért Blanca hétfőnként várja a nézőket. A fiatal, vak lányról szóló sorozatban a világhírű tenor, Andrea Bocelli szakértőként működött közre.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat