Izaura TV
A Korona hercege 20.
2018.02.24 08:00 - 09:20
A Korona hercege 20.
koreai sorozat,2007
4.0 - 22 szavazat
(LEE SAN/WIND OF THE PALACE)

Lee Sannak élete első miniszteri ülésén kell elnökölnie. Egy reformterv elindításával próbál küzdeni az udvari korrupció és igazságtalanságok ellen. Ellenfelei azonban minden eszközt megragadnak, hogy ez ne sikerüljön neki. Ezalatt Song-yeonnak egy festőversenyen kell bizonyítania tehetségét ahhoz, hogy továbbra is festészetet tanulhasson a Királyi Művészeti Hivatalban.

Rendező: Lee Byung Hoon

Főszereplők: Lee Seo-Jin, Han Ji-min, Lee Soon-Jae, Cho Yeon-woo, Lee Jong-soo, Sung Hyun-ah, Park Eun-hye 

ism. 
Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
A Korona hercege sorozat
A sorozat tartalma:
1762-ben, Young-jo király palotájában az udvari hatalmasságok belső hatalmi harca dúl, aminek a trónörökös koronaherceg áldozatul esik, saját apja éhezteti halálra. Itt találkozik véletlenül három egykorú gyerek: a bátor, elárvult Song-yeon, akit nagybátyja ad el a királyi udvarba udvarhölgynek, Dae-soo, akit eunuchnak szánnak, de még nem kasztrálták és nagyon fél emiatt, valamint a talpraesett Lee-San, a trónörökös fia, a király unokája. A három gyerek életre szóló barátságot köt. Sado koronaherceg egy rizsládába zárva raboskodik, mivel apja, Young-jo király azt hiszi, hogy összeesküvést sző ellene. Sado egy festményt bíz Lee Sanra, hogy mutassa meg a királynak, mert akkor megenyhül iránta érzett haragja. Azonban Lee San csak azt éri el, hogy szeszélyes nagyapja kitiltsa őt és anyját a palotából.
National Geographic

MŰSORAJÁNLÓ

Márciusi premierek a National Geographic-on
A National Geographic bejelentette milyen új és visszatérő sorozatok lesznek láthatóak a csatornán márciustól. A tartalmak között tudományos, kulturális és sorozatok is szerepelnek. Új sorozatként érkezik a Fotózás mesterei és 6. évadával folytatódik az Alaszka: Az új nemzedék.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat