Sorozat+
A Midsomer gyilkosságok XIII./6.
2017.10.20 03:25 - 05:45
A Midsomer gyilkosságok XIII./6.
angol krimisorozat,2010
4.8 - 10 szavazat
(MIDSOMER MURDERS: THE NOBLE ART)

Küzdősport

Az árva John Kinsella nyeri a középsúlyú világbajnoki bokszmeccset. Közben Midsomer egy 150 éve lejátszott, csupasz ököllel vívott meccs történelmi felidézésére készül. Gerald Farquaharson, az egykori oxfordi bokszbajnok, volt békebíró és az udvarház ura igazi sportember és közismerten nagy sportfogadó. Giles Braithwaite ügyvédnél nagy a forgalom: délután Grace Bishop hívja magához, éjszakára pedig Frank, Grace férje kér tőle időpontot, aki azonban az ügyvédet holtan találja. Másnap ő maga, ugyanolyan körülmények között veszti életét. Iris Holmant, aki Barnaby felügyelő szerint tudhat valamit, szintén holtan találják. Barnaby felügyelő önvizsgálatot tart: vajon a barátság mennyire fosztja meg tisztánlátásától?

Rendező: Richard Holthouse

Főszereplők: John Nettles, Jane Wymark, Jason Hughes, Barry Jackson, Neil Dudgeon 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
A Midsomer gyilkosságok sorozat
A sorozat tartalma:
Anglia egyik zöldellő szegletében húzódik meg Midsomer. A település és a környék lakói nyugalomban élik angolosan kimért mindennapjaikat. Mindez azonban csupán látszat. A háttérben nem egyszer különös, szinte megmagyarázhatatlan események történnek. A vidék tisztes lakóinak hangulatát gyilkosság, vagy éppen gyilkosságsorozat híre borzolja.
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Június 6-én érkezik Jeremy Renner sorozatának folytatása
A harmadik évadban robbanások sorozata rázza meg Kingstownt, ami felbolygatja lakói életét, miközben az orosz maffia egy új fejese telepedik le a városban, és ezzel kitör a drogháború a börtön falain belül és kívül. Hatalmas nyomás nehezedik Mike McLusky-ra (Renner), hogy véget vessen a háborúnak, de a dolgok tovább bonyolódnak, amikor felbukkan egy ismerős arc a börtönmúltjából, aki könnyedén meghiúsíthatja a polgármester erőfeszítéseit a frakciók összebékítésére.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat