Sorozat+
A Toledo család 40.
2018.01.27 11:30 - 12:35
A Toledo család 40.
kolumbiai filmsorozat,2015
5.0 - 1 szavazat
(DULCE AMOR - THE SWEETEST LOVE)

Tete azt tanácsolja Veronicának, hogy harcoljon az álmaiért. A lány amiatt aggódik, hogy Julian idősebb nála, ráadásul nős is, bár nem élnek jól a feleségével. Natalia kissé ideges, mert a sajtóbotrány miatt a brazil partner elállt az üzlettől, és a Toledo gyár így nehéz helyzetbe került. Lucas nem hajlandó elhinni Julianának, hogy önzetlenül szereti a nagyanyját, és arra kéri, hagyja békén. Amanda elájul az irodában. Noelia bemegy Nataliához, és közli vele, hogy semmi köze a sajtóbotrányhoz.

Főszereplők: Marianela González, Andrés Sandoval, Camila Zarate, Juan Manuel Mendoza, Abril Schreiber, Kristina Lilley, Jose Julián Gaviria, Jimmy Vasquez 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
A Toledo család sorozat
A sorozat tartalma:
Natalia Toledo Negrete (Marianela González) dúsgazdag családból származik. Apja halála után ő vezeti a család csokoládégyárát. Két húga van: Veronica (Camila Zarate), aki színésznő, és Los Angelesben eltékozolja éves apanázsát, majd hazamegy pénzt kunyerálni, és a még gimnazista, túlságosan is laza életet élő Juliana (Abril Schreiber). A Toledo család sofőrt keres, s ekkor találkozik Natalia és a szegény családból származó vidám, humoros fiú, Martín (Andrés Sandoval).
TLC

MŰSORAJÁNLÓ

Február 14-én új párkereső reality indul a TLC-n
Február 14-én indul a TLC-n a Szerelem és fordítás (Love and Translation) című új, párkereső reality, amelyben három amerikai férfi 12 nő között keresi a szerelmet egy tengerparti villában. Mi a bökkenő? Egyikük sem beszél angolul!  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat