Cool
A Toledo család 43.
2018.03.29 05:00 - 06:00
A Toledo család 43.
kolumbiai filmsorozat,2015
5.0 - 1 szavazat
(DULCE AMOR - THE SWEETEST LOVE)

Isabel ideges, mert férje, aki évek óta elhagyta a családot, most ismét jelentkezett, és Flor már régóta találkozni szeretne apjával. Pepe sejti, hogy Vicente újból csak élősködni akar Isabel nyakán, de Isabel még mindig szereti. Martín kissé szomorú, de úgy véli, muszáj volt felmondania a cégnél, mivel kölcsönös vonzalmuk a főnökasszonnyal előbb-utóbb további problémákhoz vezetett volna. Julian nagyon megértően viselkedik Ernestóval, pedig a helyzet, miszerint Betico nem az ő fia, elég megalázó számára.

Főszereplők: Marianela González, Andrés Sandoval, Camila Zarate, Juan Manuel Mendoza, Abril Schreiber, Kristina Lilley, Jose Julián Gaviria, Jimmy Vasquez 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
A Toledo család sorozat
A sorozat tartalma:
Natalia Toledo Negrete (Marianela González) dúsgazdag családból származik. Apja halála után ő vezeti a család csokoládégyárát. Két húga van: Veronica (Camila Zarate), aki színésznő, és Los Angelesben eltékozolja éves apanázsát, majd hazamegy pénzt kunyerálni, és a még gimnazista, túlságosan is laza életet élő Juliana (Abril Schreiber). A Toledo család sofőrt keres, s ekkor találkozik Natalia és a szegény családból származó vidám, humoros fiú, Martín (Andrés Sandoval).
Disney Channel

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik a Szörnyszakik I. évada
A Szörnyszakik Tylor Tülkmon történetét meséli el, akinek az az álma, hogy mókamesterré váljon, és tanúi lehetünk milyen balszerencsés kalandokba keveredik a SZRECS-csel, a csapattal, akik működésben tartják a Szörny Rémlénytársaságot.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat