Cool
A Toledo család 60.
2018.04.21 05:00 - 06:00
A Toledo család 60.
kolumbiai filmsorozat,2015
5.0 - 1 szavazat
(DULCE AMOR - THE SWEETEST LOVE)

Amikor Noelia követi Rosát a Toledo házba, találkozik Helenával. Martín bemutatja neki, mint Pepe lányát. Helena dühös lesz, mivel Pepének mástól született gyermeke, mégis felbukkant a múltjából sok évvel később. Juliana vizsgája sikerül, Lukas féltékeny, mert azt hiszi, összejött Ciróval. Terco bárjában karaoke est lesz, az egész negyed erre készül. Juliana Irenével és Ciróval jelenik meg. Natalia közli anyjával, hogy már nem biztos abban, hogy feleségül megy Rodrigóhoz.

Főszereplők: Marianela González, Andrés Sandoval, Camila Zarate, Juan Manuel Mendoza, Abril Schreiber, Kristina Lilley, Jose Julián Gaviria, Jimmy Vasquez 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
A Toledo család sorozat
A sorozat tartalma:
Natalia Toledo Negrete (Marianela González) dúsgazdag családból származik. Apja halála után ő vezeti a család csokoládégyárát. Két húga van: Veronica (Camila Zarate), aki színésznő, és Los Angelesben eltékozolja éves apanázsát, majd hazamegy pénzt kunyerálni, és a még gimnazista, túlságosan is laza életet élő Juliana (Abril Schreiber). A Toledo család sofőrt keres, s ekkor találkozik Natalia és a szegény családból származó vidám, humoros fiú, Martín (Andrés Sandoval).
Direct One TV

MŰSORAJÁNLÓ

A DirecOne április ajánlatai
A hónapban a Direct One csatornán is bemutatásra kerülnek olyan népszerű sorozatok, mint a hetvenes-nyolcvanas évek nemzetközi terrorizmusának egyik központi alakjáról, Ilich Ramirez Sanchezről, a "Sakálról" szóló Carlos. Az epizódok a hidegháború korszakába repítik a nézőt, miközben rávilágítanak a politika és a terrorizmus összefonódására.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat