Film Mánia
A Vadak ura
2018.01.26 03:45 - 05:45
A Vadak ura
amerikai-NSZK fantasztikus akciófilm,1982
(THE BEASTMASTER)

Dar, a király fia az egyetlen túlélője kegyetlenül elpusztított törzsének. Szerelmét, Kyrát elrabolják, és szolgaként tartják fogva az ördögi Zed király vad harcosai. Dar elindul, hogy megkeresse és kiszabadítsa a lányt a fogságból, és helyreállítsa a békét az ellenség által feldúlt szülőföldjén. Küldetésének beteljesítésében segítségére van titokzatos varázsereje. A vadon urának ugyanis az a különleges képesség adatott, hogy meg tudja értetni magát az állatokkal, sőt bizonyos adottságaiknak is birtokában van.

Sharak, az ezeréves sas a bölcsességét és éleslátását kölcsönzi Darnak. Ruh, a tigris erejével és bátorságával ruházza fel a férfit. Fürge és Nyurga, a két agyafúrt menyét ravaszsággal jár túl a félelmetes ellenfelek eszén. Ám az emberek közül csak egyvalaki, Tao kíséri el barátját az izgalmas kalandtúrára. Ők ketten olyan mesébe illő utazáson vesznek részt, amely legendás, misztikus birodalmakba vezeti el őket, olyan helyekre, ahol szinte bármi megtörténhet. Királyok és királykisasszonyok világa ez, varázslók és boszorkányok mágiájának fekete-fehér útvesztője, ijesztő szörnyetegekkel és jóságos tündérekkel, romantikával, hősiességgel és időnként életre-halálra vívott csatákkal.

Rendező: Don Coscarelli

Főszereplők: Marc Singer, Tanya Roberts 

Film: krimi/akció/kaland 
ID

MŰSORAJÁNLÓ

A gyerektévé sötét oldala - új true crime sorozat érkezik az ID-ra
A Nickelodeon egykori sztárja, Drake Bell először beszél azokról a bántalmazásokról, amelyet Brian Peck által szenvedett el. Pecket, aki a forgatáson szövegmondást és artikulációt tanított a szereplőknek, 2004-ben ítélték el a Drake ellen elkövetett bűncselekményekért, illetve a szexuális bűnelkövetők nyilvántartásába is bekerült.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat