RTL+
A bosszú asszonya 15.
2017.11.24 04:10 - 05:00
A bosszú asszonya 15.
kolumbiai filmsorozat,2015
0.0 - 0 szavazat
(?QUIÉN MATÓ A PATRICIA SOLER?)

Sebastián bejelenti Silviának, hogy újból el kell halasztaniuk az esküvőt. Alba és Carmen ezt mindenáron meg akarják akadályozni. Sara és a környékbeliek segítségével Rufino kimászik az anyagi csődből. Mindenkit nagyon meglep, hogy Sebastián felvette Carlost a céghez. Alba rajtakapja Luciát és Pablót, miközben a nappaliban csókolóznak. Sara ultimátumot ad Sebastiánnak: vagy feleségül veszi, vagy mindent elmond a gyerekeknek.

Főszereplők: Itatí Cantoral, Miguel de Miguel, Géraldine Zivic, Juan de Dios Ortíz 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
A bosszú asszonya sorozat
A sorozat tartalma:
Sara Fernandez egy neves ékszerkészítő cég résztulajdonosa New York-i ékszerbemutatójuk végén holtan találja barátnőjét a szállodai szobájában. A biztonsági őrök itt találnak rá, pisztollyal a kezében. A bíróság hamis tanúvallomások alapján életfogytig tartó börtönre ítéli Sarát. Mindenki cserbenhagyja, a férje elválik tőle, a gyermekei pedig abban a tudatban nőnek fel, hogy az édesanyjuk meghalt. Sara tizenhét év után szabadul ki a börtönből, miután egy ügyvéd bebizonyítja a fogva tartás jogtalanságát. A rabság alatt megkeményedett asszony azzal az eltökélt szándékkal tér vissza a hazájába, hogy kideríti a valódi gyilkos személyét, és visszaszerez mindent, amit elvettek tőle.
Epic Drama

MŰSORAJÁNLÓ

Maigret I.
A Georges Simenon könyvein alapuló sorozat friss adaptációja a szeretett, fiktív francia detektív, Jules Maigret történeteit mutatja be Rowan Atkinson főszereplésével. Az első évadban 1955 nyarán ismerkedünk meg Maigret-vel, amikor egy fiatal nőt halálra késelnek, és ő már a negyedik, akit néhány héten belül meggyilkolnak...  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat