Sorozat+
A bosszú asszonya 20.
2017.12.12 06:55 - 07:45
A bosszú asszonya 20.
kolumbiai filmsorozat,2015
0.0 - 0 szavazat
(?QUIÉN MATÓ A PATRICIA SOLER?)

Silvia féltékeny, mert Sara is meglátogatja Luciát a kórházban, Alba és Carmen viszont amiatt ideges, hogy Sebastian bevallotta Lucia kezelőorvosának, a lány anyja valójában Sara. Daniela ara gyanakszik, hogy Eduardo nem véletlenül kapott ételmérgezést, bár a mérget nyilvánvalóan Sarának szánták. Pablo a kórházban meglátogatja Luciát, és megvallja neki, hogy szerelmes belé, ami cseppet sem tetszik a lányra szintén "nyomuló" Carlosnak.

Főszereplők: Itatí Cantoral, Miguel de Miguel, Géraldine Zivic, Juan de Dios Ortíz 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
A bosszú asszonya sorozat
A sorozat tartalma:
Sara Fernandez egy neves ékszerkészítő cég résztulajdonosa New York-i ékszerbemutatójuk végén holtan találja barátnőjét a szállodai szobájában. A biztonsági őrök itt találnak rá, pisztollyal a kezében. A bíróság hamis tanúvallomások alapján életfogytig tartó börtönre ítéli Sarát. Mindenki cserbenhagyja, a férje elválik tőle, a gyermekei pedig abban a tudatban nőnek fel, hogy az édesanyjuk meghalt. Sara tizenhét év után szabadul ki a börtönből, miután egy ügyvéd bebizonyítja a fogva tartás jogtalanságát. A rabság alatt megkeményedett asszony azzal az eltökélt szándékkal tér vissza a hazájába, hogy kideríti a valódi gyilkos személyét, és visszaszerez mindent, amit elvettek tőle.
Love Nature (HD / 4K)

MŰSORAJÁNLÓ

Ismerjük meg az állatok szuper érzékelő képességeit!
Azt feltételezhetjük, hogy az állatok ugyanúgy viszonyulnak az őket körülvevő világhoz, mint mi - de valójában ez nem is állhatna távolabb az igazságtól. Amit mi, emberek tapasztalunk, az csak a jéghegy csúcsa.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat