RTL+
A bosszú asszonya 94.
2018.03.16 03:15 - 04:05
A bosszú asszonya 94.
kolumbiai filmsorozat,2015
0.0 - 0 szavazat
(?QUIÉN MATÓ A PATRICIA SOLER?)

A hír hallatán, hogy Rodrigo megtudta, nem Sebastian az apja, felbolydul a család. Míg Sebastian szerint el kellene mondaniuk a teljes igazságot, Alba és Carmen ragaszkodik hozzá, hogy az anya személyét továbbra is titokban tartsák. Ricardo bevallja, ő a vér szerinti apa, amit mind Rodrigo, mind Daniela elképedve fogad. Rufino újra kölcsönkér Diegótól, mert Ismael ismét megzsarolta, de Diego rendőröket hív a zsarolóra, akik sikeresen le is tartóztatják őt. Ennek azonban ára van, a két fiúnak nevelőintézetbe kell vonulnia, amíg a törvényes örökbefogadási eljárás le nem zárul.

Főszereplők: Itatí Cantoral, Miguel de Miguel, Géraldine Zivic, Juan de Dios Ortíz 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
A bosszú asszonya sorozat
A sorozat tartalma:
Sara Fernandez egy neves ékszerkészítő cég résztulajdonosa New York-i ékszerbemutatójuk végén holtan találja barátnőjét a szállodai szobájában. A biztonsági őrök itt találnak rá, pisztollyal a kezében. A bíróság hamis tanúvallomások alapján életfogytig tartó börtönre ítéli Sarát. Mindenki cserbenhagyja, a férje elválik tőle, a gyermekei pedig abban a tudatban nőnek fel, hogy az édesanyjuk meghalt. Sara tizenhét év után szabadul ki a börtönből, miután egy ügyvéd bebizonyítja a fogva tartás jogtalanságát. A rabság alatt megkeményedett asszony azzal az eltökélt szándékkal tér vissza a hazájába, hogy kideríti a valódi gyilkos személyét, és visszaszerez mindent, amit elvettek tőle.
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

Az igazi Top Gun -A brit légierő titkai
A megfigyelő dokumentumfilm-sorozatban aSkócia északi részén, a Royal Air Forcefrontvonalán lévő RAF Lossiemouth állomáson dolgozó férfiak és nők életét követjük nyomon. A gyors, sugárhajtású vadászbombázók és hosszú hatótávú, tengeri járőrrepülők otthonát bemutató sorozatban bepillanthatunk apilótafülkékbe, a repülésirányítókhoz és az állomások igazgatóságába, amint a csapatok védik a brit eget a fenyegetésektől.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat