Izaura TV
PREMIER
A csodadoktor I./85.
2024.03.28 18:00 - 19:00
A csodadoktor I./85.
török sorozat,2019
4.2 - 150 szavazat
(MUCIZE DOKTOR / MIRACLE)

A tanács döntést hozott, és jóváhagyta Ali ötletét, így Szibel asszony műtétjét elvégezhetik. A művelet kockázatos, mivel fennáll a veszélye annak, hogy a műtét után megváltozik a személyisége. Gülin és Günes képtelenek tovább magukban tartani a titkot Kivilcim-mel kapcsolatban, ezért elhatározzák, hogy egy megbízható személynek továbbadják. Ferman hatalmasat csalódik Ali-ban, és ennek hangot is ad. Hikmet állapota nagyon rosszra fordul.

Rendező: Yusuf Pirhasan

Főszereplők: Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Murat Aygen, Hazal Türesan, Özge Özder, Firat Altunmese, Merve Bulut 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
A csodadoktor sorozat
A sorozat tartalma:
Ali Vefa nagy álma, hogy orvos lehessen. A fiatal férfi különleges képességekkel rendelkezik, és útra kel, hogy tudását egy kórházban bizonyíthassa. Azonban a repülőtéren szemtanúja lesz egy balesetnek, ahol azonnali segítségre van szükség. Mindeközben a kórházban az igazgatóság türelmetlenül várja, hogy megismerjék őt, és dönthessenek sorsáról.
Egyéb epizódok
Cool

MŰSORAJÁNLÓ

Május 5-én indul a ValóVilág12
Ismét megnyílik a ValóVilág Villa kapuja, amelyet mindenre elszánt játékosok lépnek át. Mindennapjaikat a nézők 24 órában követhetik nyomon az RTL+ streaming platformon, ahol a felhasználók teljes mértékben részesei lehetnek az eseményeknek.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat