Epic Drama
A falu I./1.
2017.12.15 10:40 - 11:40
A falu I./1.
brit drámasorozat,2013
0.0 - 0 szavazat
(THE VILLAGE)

A százéves Bert Middleton felidézi az életét kisfiúként a nagyháborút megelőző években. Egy kis farmon él erőszakos apjával, Johnnal, türelmes anyjával, Grace-szel, és védelmező bátyjával, Joe-val.

Rendezte: Antonia Bird

Főszereplők: John Simm,Maxine Peake,David Ryall,Nico Mirallegro,Charlie Murphy,Juliet Stevenson,Augustus Prew,Emily Beecham,Rupert Evans,Matt Stokoe,Annabelle Apsion 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
A falu sorozat
A sorozat tartalma:
A 20. század történelme bontakozik ki ebben az angliai Derbyshire-ben található Peak District dimbes-dombos vidékén játszódó családregényben.

TV2

MŰSORAJÁNLÓ

Március 17-én indul a Next Top Model Hungary
Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én Magyarországra érkezik a Next Top Model Hungary, ahol az álmok valóra válnak. Az Egyesült Államokban 24, Németországban 17, és a világ több, mint húsz országában további 70 évadot megélt tehetségkutató valóságshow hazai verziójában a modell jelölteknek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és divatbemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük lesz, hogy meggyőzzék a Next Top Model Hungary négy tagú szakmai zsűrijét. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat