Sorozat+
PREMIER
A farm, ahol élünk VIII./5.
2018.03.01 15:50 - 16:50
A farm, ahol élünk VIII./5.
amerikai filmsorozat,1974-1984
5.0 - 4 szavazat
(LITTLE HOUSE ON THE PRAIRIE 1-9)

Többet ésszel

Waldo Emerson fog előadni. Eliza Jane beleszeret az előadójába, aki azonban Laurának tesz ajánlatot, nem törődve azzal, hogy férje van. Mikor Laura visszautasítja, megbuktatja őt, Eliza Jane-be pedig egy másik hallgató lesz szerelmes. Laura közben mosogat, hogy pénzt keressen, de végül eláztatják a főnökasszonyt.

Főszereplők: Michael Landon, Karen Grassle, Melissa Sue Anderson, Melissa Gilbert, Rachel Lindsay Greenbush, Sidney Greenbush, Richard Bull, Scottie MacGregor, Alison Arngrim, Jonathan Gilbert, Kevin Hagen, Charlotte Stewart, Dabbs Greer, Karl Swenson, Victor French, Bonnie Bartlett 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
A farm, ahol élünk sorozat
A sorozat tartalma:
A házaspárnak, Charles és Caroline Ingalls-nek három lánya van, Mary és Laura kisiskolás korúak, Carrie pedig 3-4 év körüli. Walnut Grove-i életük fontos részévé válik a farm, a malom, az iskola, a templom; megismerik Nels és Harriet Olesont, akik a vegyesboltot vezetik, gyermekeiket, a kiállhatatlan Nellie-t és a nővére irányítása alatt álló Willie-t, Miss Beadle-t, a tanárnőt, Alden tiszteletest, Baker doktort, Mr. Hansont, a városalapítót és másokat. Hamarosan csatlakozik az agglegény Mr. Edwards, aki újdonsült feleségével, Grace Sniderrel és három adoptált gyermekükkel Ingallsék jó barátai lesznek.
National Geographic

MŰSORAJÁNLÓ

Hírhedt légikatasztrófák és rejtélyes történeteik
Új évaddal folytatódik a National Geographic „Légikatasztrófák” című sorozata. Az epizódok a légiközlekedés hírhedt tragédiáinak hátterében meghúzódó rejtélyeket mutatják be. A hatrészes évad premierje február 19-én este 22 órakor látható a National Geographic csatornán.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat