Duna TV
A fátyolos hölgy 4.
2018.04.25 21:30 - 22:20
A fátyolos hölgy 4.
olasz tévéfilmsorozat, 2015
(LA DAMA VELATA)

12/4. Eljátszott bizalom

Matteót elbocsátják a farmról, mert rátámadt Cornelióra, aki megerőszakolta Anitát. Ám Clara hiába harcol az igazságért, és próbálja védelmébe venni régi barátját, Matteót, apja is elvtelenül védi a "család becsületét". Sőt, Guido segítségére sem számíthat, mert a férfi Adelaide és Cornelio ármánykodásának hatására féltékeny Matteóra. Clara így titokban finanszírozza Matteo mezőgazdasági tanulmányait. Clara és Guido kapcsolatát mélypontok és csodás magasságok jellemzik, míg végül kiderül, hogy Clara gyermeket vár. Adelaide attól fél, hogy Clara fiúgyermeket szül, és így ő és a fia, Cornelio elesnek az örökségtől, ezért semmitől sem retten vissza, hogy megakadályozza a gyermek világra jöttét.

Rendezte: Carmine Elia

Főszereplők: Miriam Leone, Lino Guanciale, Andrea Bosca, Mar Regueras, Jaime Olias, Luciano Virgilio, Teresa Saponangelo, Ursula Corbero, Teresa Hurtado de Ory, Félix Gómez, Lucrezia Lante della Rovere 

Sorozatok: dráma/melodráma 

HD adás!
Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
Love Nature (HD / 4K)

MŰSORAJÁNLÓ

Írország vadregényes szigeteire kalauzol a Love Nature új sorozata
Ez a látványos, Írország atlanti-óceáni szigeteinek vadon élő csodáit bemutató sorozat három évig készült. Az Atlanti-óceán vad partvidékének életét egy éven át követjük, így láthatjuk, hogy minden évszak új kihívások elé állítja az elszigetelt sziklákon menedéket találó élőlényeket. Akár a téli viharok, akár a nyári ködök uralkodnak, ezeken a vad szigeteken rendkívüli vadvilág látványa tárul elénk.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat