M2 / Petőfi
A fehér királyné 8.
2017.10.23 03:50 - 05:10
A fehér királyné 8.
angol tévéfilmsorozat, 2013
3.5 - 36 szavazat
(THE WHITE QUEEN)

10/8.:

1483: Edward király váratlanul súlyosan megbetegszik, tüdőgyulladást kap. Halála előtt öccsét, Richárdot nevezi ki a kiskorú trónörökös régensének. Anna, Richárd felesége ráveszi férjét, hogy inkább magát koronáztassa királlyá, hiszen a Lancester-ház támogatói kihasználnák, ha egy ifjú, tekintély nélküli gyermek ülne a trónon. Richárd a londoni Towerba záratja az ifjú trónörökös Edwardot, meggyilkoltatja Anthony Riverst, majd királlyá koronáztatja magát.

Rendezte: Colin Teague 

Sorozatok: történelmi/kosztümös film 

HD adás!
Hallássérültek számára feliratozva!
További információ?
A fehér királyné sorozat
A sorozat tartalma:
1464-et írunk, mielőtt a Tudor dinasztia uralkodott Angliában -és háború tombol amiatt, hogy ki a törvényes király. Keserű vita ez ugyanannak a családnakkét oldala, a York-ház és a Lancaster-ház között; a York-ház fiatal és jóképű IV. Eduárdot koronázzák Anglia királyává a mester manipulátor, Warwick grófja, a "királycsináló" segítségével, ám amikor Eduárd beleszeret a gyönyörű lancaster-házi közemberrel,Elizabeth Woodville-lel, Warwick terve, hogy irányítsa a trónt, összeomlik. Erőszakos és rendkívül kockázatos harc kezdődik Elizabeth, a lancaster-házi Margaret Beaufort -Elizabeth legádázabb ellenfele -és Anne Neville, apja hatalmi harcában a gyalog között, amint mindegyik nő a koronáért harcol.
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Egy úr Moszkvában - minisorozat Ewan McGregor főszereplésével
Amor Towles azonos című, nemzetközi sikerregényének adaptációja, az A Gentleman in Moscow (Egy úr Moszkvában) című minisorozat Alexander Rostov grófról szól – akit az Emmy®- és Oscar®-díjas Ewan McGregor (Star Wars-filmek, Halston, Trainspotting) alakít –, aki az orosz forradalmat követően rájön, hogy dicső múltja ellenére a történelem a rosszfiúk között tartja számon.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat