film+
A feláldozhatók 2
2017.11.22 21:00 - 23:00
A feláldozhatók 2
amerikai akciófilm,2012
4.2 - 19 szavazat
(THE EXPENDABLES 2)

Barney Ross, Lee Christmas, Yin Yang, Gunnar Jensen, Dézsma és Hale Caesar újra együtt vannak, sőt két taggal, Billyvel, a Kölyökkel és Maggie-vel még bővülnek is, amikor Mr. Church összetrombitálja a csapatot egy látszólag egyszerű melóra. Barney és régi vágású zsoldosai könnyen jövő dohányban reménykednek, ám amikor egyiküket brutálisan meggyilkolják, a feláldozhatók bosszút esküsznek. Hiába járnak idegen területen, ahol minden ellenük dolgozik, a revánsvágytól fűtött csapat elszántan küzd, miközben az idővel versenyt futva egy váratlan veszélyt is el kell hárítaniuk, hiszen 2,7 kg tiszta plutóniummal már a világ egyensúlyát is meg lehet borítani.

Rendező: Simon West

Főszereplők: Sylvester Stallone, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jean-Claude Van Damme, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Randy Couture, Charisma Carpenter, Yu Nan, Liam Hemsworth 

Film: krimi/akció/kaland 
További információ?
A feláldozhatók 2
M4 Sport

MŰSORAJÁNLÓ

A közmédia közvetíti a magyar kézilabda-válogatottak olimpiai selejtezőit
Hosszas tárgyalássorozat után az MTVA szerezte meg a férfi és a női kézilabda-válogatott olimpiai selejtező tornájának közvetítési jogait. Az M4 Sport, az m4sport.hu, valamint a Kossuth Rádió által is élőben közvetített mérkőzéseket az erdélyi és felvidéki nézők is láthatják. A férfiak március 14-én kezdenek Tunézia ellen Tatabányán; Norvégia és Portugália még a csoport tagjai. A nők áprilisban, Debrecenben küzdenek majd a kvótákért Kamerunnal, Svédországgal és Japánnal. Mindkét négyesből az első két helyezett jut ki Párizsba.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 196 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat