RTL KETTŐ
A gyanú árnyékában 29.
2017.11.17 17:30 - 18:30
A gyanú árnyékában 29.
magyar dokureality-sorozat,2012
4.4 - 172 szavazat
A fiam titkos esküvőre készül?

Nyers, de szívélyes - így jellemezné családját Hajdúné Veres Zita. Férjét, Lászlót, a munkanélküli lakatost és fiait: a 28 éves Dénest, a 27 éves Leventét, és a 26 éves Ákost, akik mindannyian segélyből élnek. Ákos hat éve elköltözött otthonról, de a család többi tagja egy egyszerű lakásban él Budapestben. Bár Zita fiai már többször kerültek összeütközésbe a törvénnyel, a határozott büféalkalmazott mégis büszke összetartó családjára. Egy nap, amikor Zita a büféjében áll, és míg a sült krumplit készíti, cseveg a vendégével, Nagy Verával. A beszédes eladónő az utcában működő ékszerésznél dolgozik, és gyanútlanul szóvá teszi, hogy Zita nem is mesélt Ákos közelgő házasságáról. Zita értetlenül bámul a vendégére és elmondja, hogy ő erről mit sem tud. De Vera állítja, hogy Zita fia, Ákos járt nála az üzletben, hogy elvigye a jegygyűrűit. A háromgyermekes anyát mintha villám sújtotta volna. Csak nem nősül meg a fia a családja nélkül? Amikor a család kikérdezi a legkisebb fiút, hogy igaz-e a hír a közelgő házasságáról, ő mindent tagad. Az anya pedig nyomozni kezd, mert furcsa neki, hogy a tanulatlan, szerény körülmények között felnőtt fia, az utóbbi időben miért jár öltönyben, jó kocsival, honnan van neki puccos lakása és miért hazudik a családjának. Talán belekeveredett valamibe? És miért titkolja esküvőjét? Vagy a családját szégyelli? De ki elől?

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

A hétköznaponként látható sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka... 

Információk: dokumentumfilm/reality 
További információ?
A gyanú árnyékában sorozat
A sorozat tartalma:
A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

Egyéb epizódok
M5

MŰSORAJÁNLÓ

A magyar jazz hete az MTVA csatornáin
A közmédia kulturális csatornája, az M5 – tekintettel a tavalyi tematikus hét sikerére – szintén rendhagyó adásokkal készül a magyar jazz hetére. JazzÜnnep 2024 – a jazz magyar hangjai címmel április 30-án 19 órától zenés show-t tűz műsorra a jazz prominens hazai képviselőivel. A Budapest Jazz Club színpadán Borbély Mihály, a Jazzation, a Budapest Ragtime Band és a Jónás Géza Quartet nyújt ízelítőt művészetéből. Szakcsi Lakatos Béláról a Máté Péter-díjas jazzénekesnő, Szőke Nikoletta mesél, Harcsa Veronika pedig a Szakcsi Rádió kulisszáit mutatja meg.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat