RTL KETTŐ
A gyanú árnyékában 32.
2017.11.22 17:30 - 18:30
A gyanú árnyékában 32.
magyar dokureality-sorozat,2012
4.4 - 172 szavazat
Zaklatják a fiamat!

Kovács Anna nemrég költözött 15 esztendős fiával, Erikkel Budapest belvárosából Érdre, mert ott él Kovács József, az asszony új férje. A banki alkalmazottként dolgozó férfi 17 esztendős lányát, Szabinát hozta a házasságba, korábbi kapcsolatából. A két gyerek ugyanabba a szakközépiskolába jár. Eriket egy napon gyomorpanaszokkal kórházba szállítják. Kiderül, hogy a betegség pszichoszomatikus eredetű, mert állítólag a tizenéves fiút egyik osztálytársa, Júlia és barátnői durván zaklatják. A fiút azzal is meggyanúsítják, hogy ellopta egyik osztálytársa mp4-es lejátszóját. Az anya számon kéri fiát, de ő mindent tagad. Igazából akkor kezd Anna felfigyelni a dolgokra, amikor Erik egy nap nadrág nélkül megy haza, egy másik alkalommal pedig osztálytársai egy kukába tuszkolják. A család próbálja rávenni Eriket, hogy védje meg magát, de a fiú nem kér a tanácsokból. A zaklatások nem maradnak abba, így nincs más lehetőség a határozott anya harcba indul fiáért: beszél az iskola igazgatójával, az osztályfőnökkel és Júlia szüleivel is, de nem jár sikerrel. Mikor a zaklatás egyre durvább formát ölt, a fiú egyszer csak búcsúlevelet ír és eltűnik...

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

A hétköznaponként látható sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka... 

Információk: dokumentumfilm/reality 
További információ?
A gyanú árnyékában sorozat
A sorozat tartalma:
A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

Egyéb epizódok
RTL  (RTL Klub)

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik Az álommeló második évada
A világ egyik legsikeresebb üzleti realityje, Az álommeló (Apprentice) új évada március 25-én hétfőn 20 órától érkezik az RTL-re. Az első évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét Balogh Levente számára. Az előléptetésre pedig nem is kellett sokáig várnia, mert hamarosan Levente az egyik cégének élére őt nevezi ki ügyvezető igazgatónak, sőt egyik cégében részesedést is kap, ami azt bizonyítja, hogy akiben az üzletember látja a kitartást, a tehetséget és az elszántságot, arra lépésről lépésre újabb nagyszerű lehetőségek várnak. A megüresedett elnöki asszisztens pozíció pedig ismét nyitva állt a jelentkezők előtt.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat