RTL KETTŐ
A gyanú árnyékában 44.
2018.01.18 13:50 - 14:50
A gyanú árnyékában 44.
magyar dokureality-sorozat,2013
4.4 - 172 szavazat
A kisfiamat megrontja egy éret nő!

Bánhidiné Ócsai Klára pincérnőként dolgozik. A férje, Kálmán építőmunkás. A fiuk, Zsolt 15 éves, az anya szeme fénye. A Bánhidi család teljesen hétköznapi életet él. Klárának egy célja van, hogy fia jövője biztosítva legyen, így arra koncentrál, hogy Zsolt tanuljon, hogy bekerüljön egy jó egyetemre. Ám egyszer csak történik valami, ami teljesen felforgatja az addigi nyugalmat. Klára éppen rendet rak a fia szobájában. Kinyit egy fiókot és talál benne egy, a fia nevére címzett borítékot. Felbontja a levelet, és kiesik belőle egy nőt ábrázoló fénykép; Klára közel harmincnak saccolja a nőt. Egy világ omlik össze benne, mikor elolvassa a levelet. A levélben ugyanis a nő, akit Kamillának hívnak, szerelmet vall a 15 éves fiúnak. Klára elhatározza, hogy kinyomozza, ki ez a nő valójában. Minden eszközzel megpróbálja észhez téríteni a fiát, hogy ne a nőre, hanem a tanulásra koncentráljon. De a dráma csak ekkor kezdődik igazán, a fiú ugyan is szerelemes, és eszébe sincs elhagyni idősebb barátnőjét.

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

A hétköznaponként látható sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka... 

Információk: dokumentumfilm/reality 
További információ?
A gyanú árnyékában sorozat
A sorozat tartalma:
A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

Egyéb epizódok
HBO Max

MŰSORAJÁNLÓ

Aquaman és az Elveszett Királyság - Február 27-től az HBO Maxon
Jason Momoa főszereplésével érkezik az Aquaman és az Elveszett Királyság! A hazai mozikban nagy sikert aratott film (az InterCom forgalmazásában több mint 191 néző látta a bemutató óta) február 27-én szinkronosan és magyar felirattal is megérkezik az HBO Maxra.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat