RTL KETTŐ
A gyanú árnyékában 51.
2017.12.19 17:30 - 18:30
A gyanú árnyékában 51.
magyar dokureality-sorozat,2012
4.4 - 172 szavazat
Amikor Soósné Fejér Zita egy reggel kilép az ajtaján, nem akar hinni a szemének. Valaki belekarcolta a férje, Rudolf autójába: "Soós Rudolf - te rohadt szemét". Amikor megmutatja férjének, mi történt, az rá nem jellemző módon egész nyugodt marad. Zitában feltámad a gyanú. Lehet, hogy férje tudja, ki lehetett a tettes, és miért tette? Zita öccse és legfőbb bizalmasa, Csongor Rudolf furcsa viselkedése mögött viszonyt sejt. Rudolfnak küldött szerelmes levél és a nő, aki követi Zitát és lányát, a 14 éves Gittát, csak megerősítik Csongor feltételezését. Rudolf csak apránként hajlandó bármit is elárulni. Egykori kollégája Baranyi Géza nem tudta feldolgozni elbocsátását és nem veszi jó néven, hogy Rudolf maradhatott a munkahelyén, ezért történhetnek a zaklatások. Azonban csak ennyi lenne az egész, vagy Rudolf még meglepő titkokat rejteget?

 

Információk: dokumentumfilm/reality 
További információ?
A gyanú árnyékában sorozat
A sorozat tartalma:
A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

Egyéb epizódok
AMC

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik a Fargo V. évada
A Fargo 5. évada Minnesotában és Észak-Dakotában játszódik, 2019-ben. Az események váratlan fordulatai folytán Dorothy Dot Lyon (Juno Temple) pácba kerül a hatóságnál. Ez a láthatóan tipikus középnyugati háziasszony kénytelen visszatérni régi életéhez, amiről azt hitte, hátra hagyta.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat