RTL KETTŐ
A gyanú árnyékában 74.
2018.03.02 01:00 - 02:00
A gyanú árnyékában 74.
magyar dokureality-sorozat,2012
4.4 - 172 szavazat
Az agyamra megy a szomszédom!

Budapesten él Marianna és három kiskorú gyereke, a 16 éves Dominik, nővére Bianka és húguk Dzsennifer. A család a létminimumon tengődik, Marianna egyedülálló nőként nagyon sokat dolgozik, hogy el tudja tartani a családját. Aztán hirtelen úgy tűnik, megoldódik minden: Marianna megörökli egy ikerház felét. Úgy tűnik, minden tökéletes. Csak ne lennének ott a szomszédok... Csekéék megmozgatnak mindent, hogy az új szomszédokat elüldözzék, mert ők akarják az ikerház másik felét is használni. Ezért ajánlatott is tesznek Mariannak, de ő nem akarja eladni. De Csekéék nem adják fel.

Cseke András, a szomszéd, nem kispályás: titokban elviszi a szomszédék kutyáját az állatmenhelyre, amikor az állat újra az ő kertjébe téved. Ráküldi Mariannára a gyámügyet és elterjeszti Dzsennifer iskolájában, hogy a gyerekek tetvesek. A gyerekek mindenféle csínnyel állnak bosszút, feladnak a szomszéd nevében egy apróhirdetést fotóval, telefonszámmal és András kocsiját is megrongálják. A harc egyre inkább elfajul: Cseke András feljelenti Dominikot testi sértés miatt, mert állítólag a fiú megtámadta őt. Vajon ki nyeri a szomszédháborút?

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

A hétköznaponként látható sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka... 

Információk: dokumentumfilm/reality 
További információ?
A gyanú árnyékában sorozat
A sorozat tartalma:
A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

Egyéb epizódok
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

A Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évada április 5-től
A Star Trek: Discovery ötödik és egyben utolsó évadában Burnham kapitány és a U.S.S. Discovery legénysége egy rejtély nyomára bukkan, és ezzel kezdetét veszi egy kalandos galaxisbeli utazás. Céljuk, hogy megtalálják az ősi erőt, amelynek létezését évszázadok óta szándékosan eltitkolták. De mások is vadásznak rá – veszélyes ellenfelek, akik mindenre elszántak, hogy megszerezzék ezt az erőt.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat