RTL KETTŐ
A gyanú árnyékában 74.
2018.03.01 13:50 - 14:50
A gyanú árnyékában 74.
magyar dokureality-sorozat,2012
4.4 - 172 szavazat
Az agyamra megy a szomszédom!

Budapesten él Marianna és három kiskorú gyereke, a 16 éves Dominik, nővére Bianka és húguk Dzsennifer. A család a létminimumon tengődik, Marianna egyedülálló nőként nagyon sokat dolgozik, hogy el tudja tartani a családját. Aztán hirtelen úgy tűnik, megoldódik minden: Marianna megörökli egy ikerház felét. Úgy tűnik, minden tökéletes. Csak ne lennének ott a szomszédok... Csekéék megmozgatnak mindent, hogy az új szomszédokat elüldözzék, mert ők akarják az ikerház másik felét is használni. Ezért ajánlatott is tesznek Mariannak, de ő nem akarja eladni. De Csekéék nem adják fel.

Cseke András, a szomszéd, nem kispályás: titokban elviszi a szomszédék kutyáját az állatmenhelyre, amikor az állat újra az ő kertjébe téved. Ráküldi Mariannára a gyámügyet és elterjeszti Dzsennifer iskolájában, hogy a gyerekek tetvesek. A gyerekek mindenféle csínnyel állnak bosszút, feladnak a szomszéd nevében egy apróhirdetést fotóval, telefonszámmal és András kocsiját is megrongálják. A harc egyre inkább elfajul: Cseke András feljelenti Dominikot testi sértés miatt, mert állítólag a fiú megtámadta őt. Vajon ki nyeri a szomszédháborút?

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

A hétköznaponként látható sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka... 

Információk: dokumentumfilm/reality 
További információ?
A gyanú árnyékában sorozat
A sorozat tartalma:
A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

Egyéb epizódok
Spektrum

MŰSORAJÁNLÓ

Véreskezű diktátorok, környezetvédelem és LEGO a Spektrumon márciusban
Márciusban a Spektrumon a 20. századi diktátorok, a náci Németország és a nyugati világ politikáját meghatározó férfiak kerülnek főszerepbe, de a nézők többet tudhatnak meg az Antarktisz világáról, a kétezres évek égető kérdéséről, a klímaváltozásról, vagy követhetik a LEGO Masters brit és amerikai versenyzői kalandjait is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat