RTL KETTŐ
A gyanú árnyékában 91.
2018.03.26 13:50 - 14:50
A gyanú árnyékában 91.
magyar dokureality-sorozat,2012
4.4 - 172 szavazat
A párom megcsal engem?

Gubacsi Réka boldogan él barátjával, Kürtösi Lászlóval. Négy hónapos terhes, mindketten nagyon örülnek a gyermeknek. László legjobb barátjával, Ákossal önálló vállalkozásba kezdett, így a párnak anyagi gondjai sincsenek, és boldog jövő előtt állnak - legalábbis Réka ezt gondolja. De aztán, amikor László egy hosszú hétvégén Ákossal vidékre utazik egy bulizós hétvégére, Réka sokkoló felfedezést tesz. László szerszámosládájában talál egy csomag óvszert és egy férfi tangát. Mivel arra gyanakszik, hogy László megcsalja, rögtön nyomozásba kezd. De Lacinak mindig sikerül leszerelni Réka gyanakvását és Rékát, mint féltékeny barátnőt beállítani. Amikor azonban Réka már magában is kételkedik, Lászlót egyszer csak letartóztatják egy volt ügyfelének megerőszakolásának vádjával. A lány összeomlik, László pedig tagadja a vádakat. A nyomozás során pedig újabb titkok derülnek ki!

 

Információk: dokumentumfilm/reality 
További információ?
A gyanú árnyékában sorozat
A sorozat tartalma:
A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

Egyéb epizódok
National Geographic

MŰSORAJÁNLÓ

NASA-találmányok - új NATGEO sorozat
A világ legnagyobb űrügynökségének kapui most feltárulnak, és olyan modern laboratóriumokba kapunk bepillantást, melyek működésével és eredményeivel kapcsolatban eddig csak a sci-fi filmekre hagyatkozhattunk. Április 18-án egy új műsor indul a National Geographicon, amely az űrkutatással foglalkozik, „NASA-találmányok”.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat