RTL KETTŐ
A gyanú árnyékában 9.
2017.10.19 16:45 - 17:45
A gyanú árnyékában 9.
magyar dokureality-sorozat,2012
4.4 - 172 szavazat
Meg akarják ölni a férjemet

Adél boldog párkapcsolatban él férjével, Bencével és két gyerekükkel. Adél apja, a nyomdatulajdonos Perczel Ferenc együtt dolgozik vejével. Ferenc és Bence közösen vezetik apósa cégét. Ferenc a semmiből építette fel nyomdáját és nagyon büszke arra, hogy az évek alatt családjának semmire nincs gondja. Egy nap azonban Adél észreveszi, hogy férjét a házuk előtt egy férfi fenyegeti, egy baseballütővel. Bence kimagyarázza magát. Majd kiderül, hogy a férje fegyvert tart a lakásban, amin Adél nagyon kiborul. És ami a legfájóbb számára, hogy egyre többet hallja vitatkozni férjét és szeretett apját. Adél mindkét férfitól próbálja kideríteni, hogy mi kettőjük között a probléma, de ők hárítanak és tagadnak. Bence fenyegetései tovább folytatódnak. Idegen és rossz arcú férfiak figyelik meg a házukat és pénzt követlenek Adél férjétől. Kiderül, hogy Bencének több milliós tartozásai vannak, amit Adél nem ért, hisz a nyomdából elég jól élnek. Majd kiderül, hogy Bence Adél apjától vár anyagi segítséget, aki megtagadja azt.

Egy nap azonban hívást kap Adél a rendőrségtől, hogy férjét szándékosan elgázolták és kómában fekszik a kórházban. Adél összeomlik. Biztos összefüggést lát fenyegetések és Bence adósságai között. Fél, hogy férje sosem ébred fel, és nem érti ki és miért tette ezt Bencével.

A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

A hétköznaponként látható sorozat részeiből kiderül, mi történik azokkal, akikre rávetül a gyanú árnyéka... 

Információk: dokumentumfilm/reality 
További információ?
A gyanú árnyékában sorozat
A sorozat tartalma:
A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

Egyéb epizódok
BBC Earth

MŰSORAJÁNLÓ

Bepillantás a gyárak világába VIII. évad
Fedezze fel a kedvenc élelmiszerei és árui mögött rejlő tudást, nagyságrendet és technológiát.. Gregg Wallace Európa legnagyobb gyárai körül keres fel párat, hogy bemutassa az ipari gyártást segítő lenyűgöző folyamatokat és berendezéseket.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat