RTL  (RTL Klub)
A gyanú árnyékában I./8.
2024.04.24 11:20 - 12:10
A gyanú árnyékában I./8.
magyar dokureality-sorozat,2012
4.4 - 172 szavazat
(A GYANÚ ÁRNYÉKÁBAN 1.)

A lányom tanárnője kikezdett a férjemmel?

Nóra boldog életet él férjével, Károllyal, és 17 éves lányukkal, Fannival. Fanni nemsokára befejezi az iskolát és ismerősökön keresztül már van egy munkalehetősége is. Azonban egyik nap váratlanul fegyelmi eljárást indítanak ellene az iskolában, - ami kizárással is járhat -, mert rátámadott a tanárnőjére, Básti Klárára. Kiderül, hogy a tanárnő a lányt lelkileg terrorizálta. Nem sokkal később, ugyanaz a tanárnő drogot talál a lány táskájában - úgy tűnik, vége Fanni tanulmányainak. Amíg a lány azt állítja, hogy nem tudja, honnan származik a drog, Nóra megpróbálja kideríteni, hogy vajon a lánya igazat mond-e. Többször próbál a tanárnővel beszélni és megtudni, hogy miért terrorizálja lányát, de Básti Klára elutasító és Fannit okolja mindenért. Nóra követeli férjétől, hogy beszéljen a tanárnővel, mert ő nem képes közös hangot teremteni vele. Aztán váratlanul őrizetbe veszik Károlyt, mert állítólag megtámadta és megerőszakolta Fanni tanárnőjét. Nóra kétségbeesik, hisz férjét nem ilyennek ismerte! A zaklatott asszony nyomozni kezd!

 

Információk: dokumentumfilm/reality 

Hallássérültek számára feliratozva!
További információ?
A gyanú árnyékában sorozat
Inkább máskor?
05.27 07:10 Sorozat Klub
05.27 23:25 Sorozat Klub
A sorozat tartalma:
A műsor hősei hétköznapi emberek. Köztünk élnek, szomszédaink, ismerőseink lehetnének. Békés életre, szerető családra, kiszámítható jövőre vágynak. Azt gondolják, hogy a jó embereket nem érheti baj. Ám egy nap... világuk összeomlik.

Visszaszerezheti-e az édesanya a babakocsiból elrabolt kisgyermekét? Vajon beigazolódik a férfi gyanúja: idősgondozóként dolgozó felesége fekete angyalként végez a környéken élő magatehetetlen öregekkel? A fiatal lány tényleg jól látja, párja és édesanyja közt szerelem szövődik? Helyes az édesanya megérzése, fia azért menekült külföldre, mert ő ölte meg két éve eltűnt barátnőjét? Mit tehet az a férfi, aki rájön, hogy legkisebb gyermekének nem ő az apja?

Egyéb epizódok
Cool

MŰSORAJÁNLÓ

Május 5-én indul a ValóVilág12
Ismét megnyílik a ValóVilág Villa kapuja, amelyet mindenre elszánt játékosok lépnek át. Mindennapjaikat a nézők 24 órában követhetik nyomon az RTL+ streaming platformon, ahol a felhasználók teljes mértékben részesei lehetnek az eseményeknek.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat