TV2
A hegyi doktor II./1.
2024.05.08 03:00 - 04:00
A hegyi doktor II./1.
német dráma sorozat,1993
4.4 - 31 szavazat
(DER BERGDOKTOR (AKA CALL OF THE MOUNTAIN) II. - EINE WEIHNACHTSGESCHICHTE AUS TIROL - 1.)

Egy karácsonyi történet Tirolból - 1. rész

Közeleg a Karácsony, Tirolban mindenki az év legszebb ünnepére készülődik.Thomas és Sabina első közös karácsonyukra készülődnek, de nem minden alakul terv szerint. Sabina első karácsonyi mézes csókját próbálja kinyújtani. Franzi, a kórus és a falu apraja-nagyja a betlehemes műsorra készülnek a templomban.Joseph, Jacob apja idős kora ellenére, még nem akarja átadni fiának a majort. Ráadásul más karácsonyi meglepetést is tartogat fia számára, bejelenti neki, hogy a fiatal Mathilde meg ő összeházasodnak. Jacob ultimátumot ad apjának, vagy átadja a családi majort Újévkor vagy nem látja soha többé.

Rendező: Thomas Jacob 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
A hegyi doktor sorozat
A sorozat tartalma:
Dr. Thomas Burgner egy ismert és elismert orvos, aki a fiával együtt Münchenben él. Ám egy napon, családi okok miatt el kell hagynia szeretett otthonát, hogy a súlyosan beteg apósát kezelhesse. Thomas szerencsére megmenti Pankraz életét, majd annyira megkedveli a környék hangulatát, hogy úgy dönt, felhagy a nagyvárosi élettel, és Tirolba költözik. Hamarosan pedig megnyitja az orvosi praxisát is...
Egyéb epizódok
Filmbox

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik az első török sorozat a Filmbox-ra
A török sorozatok évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek hazánkban. A FilmBox az időtálló darabokat folyamatosan vezeti majd be a kínálatába, melynek első lépése a május 6-án indult Fogd a kezem (Hold my hand, Elimi Birakma) c. alkotás. A hazai közönség hétfőtől péntekig izgulhat a televízió előtt a fordulatokban és romantikában gazdag sorozat 45 perces magyar nyelvű epizódjai előtt, amelyek 19 órakor kezdődnek. A Filmbox török sorozatokra specializálódott testvércsatornája, a Timeless Dizi hazánkban még nem, de Romániában már elérhető egy ideje, így akár a jövőben hazánkban is megjelenhet, ha Filmbox csatornán sikeresek lesznek a török sorozatok.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat