Prime
A hegyi doktor újra rendel XV./13.
2024.05.09 16:55 - 18:00
A hegyi doktor újra rendel XV./13.
német dráma sorozat,2022
4.6 - 465 szavazat
(DER BERGDOKTOR (AKA MOUNTAIN MEDIC) XV. - IM FRIEDEN - 1.)

Békében - 1. rész

Martin egy paciense nem csak testi, de lelki bajoktól is szenved és egy régi látogatás fel is kavarja az érzelmeit. Maurus és Rudi régi barátok, közös kalandjaik során rengeteg hegyet megmásztak és ezzel komoly hírnévre tettek szert, azonban egy titok tönkretette a kapcsolatukat.

Rendező: Ulrike Hamacher 

Sorozatok: dráma/melodráma 
A sorozat tartalma:
Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége meghalt autóbalesetben. Martin persze meglátogatja régi mentorát, Dr. Roman Melchinger-t (Siegfried Rauch) és az unokahúgát Lilli-t is. Az idősödő orvos pedig rá akarja venni Martin-t, hogy maradjon odahaza, és legyen ő az új helyi doktor, mivel ő maga már nyugdíjba szándékozik menni. Eleinte Dr. Gruber nem akar beleegyezni a dologba, azonban Roman elmondja neki, hogy Lilli édesanyja nem sokkal a balesete előtt elárulta, hogy Martin a gyermek igazi apja. Dr. Gruber így élete legnagyobb döntését kénytelen meghozni - persze a hatalmas felelősség mellett teszi mindezt boldogan!
History

MŰSORAJÁNLÓ

Hitler szolgálólányai
Ez a sorozat a Harmadik Birodalomban élő nők szerepét vizsgálja női kortársaik szemüvegén keresztül, akik a német társadalomban minden szempontból aktív szereplők voltak. A második világháború történetében ritkán hallunk a nőknek a náci Németország felemelkedésében és a végrehajtásban betöltött szerepéről. Amennyiben mégis, akkor a Harmadik Birodalom nőit többnyire passzív háztartásbeliként ábrázolják, akiknek meghatározott, másodlagos szerepe volt a náci projektben. A valóság azonban ennél sokkal összetettebb és sötétebb.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat