Viasat 6
A holnap legendái II./12.
2017.12.10 09:55 - 10:50
A holnap legendái II./12.
amerikai akciófilm-sorozat,2017
5.0 - 9 szavazat
(LEGENDS OF TOMORROW 212 - CAMELOT/3000)

A Legendák folytatják küldetésüket, hogy megtalálják a Végzet lándzsáját, mielőtt a darabjai a Kárhozat légiójának a kezébe kerülnek. A Legendák rájönnek, hogy a lándzsa darabjait más-más korban és külön-külön őrzik az Igazság Amerikai Társaságának a tagjai. Az első állomás a jövő, ahol megtalálják Dr. Midnite-ot, ami végül a múltba vezeti őket, Arthur király Camelotjába, ahol a Csillaglány védelmezi a lándzsa egy darabját. Annak érdekében, hogy meg tudják védeni a lándzsa darabját a most már gonosz Rip Huntertől, a Legendáknak egyesíteniük kell az erejüket a kerek asztal lovagjaival.

Rendezte: Phil Klemmer

Főszereplők: Victor Garber,Brandon Routh,Arthur Darvill,Caity Lotz 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
A holnap legendái sorozat
A sorozat tartalma:
2166-ben a halhatatlan gonosz Vandal Savage már csak néhány lépésnyire van attól, hogy megvalósítsa végső célját: a totális káoszt, ami aztán az emberiség kipusztulásához vezet. Az összeomlás előtt az Időmester Rip Hunter úgy dönt: 150 évet visszautazik időben és egy csapatnyi válogatott hőst és antihőst összegyűjtve szembeszáll Vandallal.

Hunter csapata első (és második) ránézésre is furcsa: a milliárdos feltaláló Ray Palmer, aki egy exo-ruha segítségével képes atomnyi méretűre zsugorodni, a bérgyilkos Sara Lance alias Fhér Kanári, Martin Stein professzor és Jefferson "Jax" Jackson, akik együttesen alkotják a Tűzvihar nevű metahumánt. A társaság oszlopos tagja a Flash - A Villám című sorozatból ismert Leonard Snart, azaz Fagy Kapitány és Mick Rory, ismertebb nevén Hőhullám is. A nem mindennapi csapatot Kendra Saunders - a Sólyomlány, és Carter Hall - a Sólyomember teszi teljessé.

A furcsa társaság ide-oda utazik az időben, hogy keresztbe tegyen Savage terveinek, miközben Hunter nemcsak Időmesterségének próbál eleget tenni, de azt is meg kell akadályoznia, hogy a csapat még véletlenül se írja át a történelmet - ezzel kijavíthatatlan hibát okozva az időben. A világ sorsa tőlük függ - küzdelmük pedig legendás lesz.

National Geographic

MŰSORAJÁNLÓ

NASA-találmányok - új NATGEO sorozat
A világ legnagyobb űrügynökségének kapui most feltárulnak, és olyan modern laboratóriumokba kapunk bepillantást, melyek működésével és eredményeivel kapcsolatban eddig csak a sci-fi filmekre hagyatkozhattunk. Április 18-án egy új műsor indul a National Geographicon, amely az űrkutatással foglalkozik, „NASA-találmányok”.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat