Izaura TV
A királyi ház titkai 55.
2018.01.20 08:05 - 09:25
A királyi ház titkai 55.
koreai filmsorozat,2010
4.4 - 14 szavazat
(DONG YI / JEWEL IN THE CROWN)

Ok-dzsong halálos ítéletét végrehajtják. Utolsó kívánsága, hogy Szuk-dzsong nézze végig halálát. A koronaherceget nagyon megviseli anyja elvesztése, mely a két fiútestvér közé is éket ver. Dong-i úgy határoz, hogy mindkét fiú legyen koronaherceg, és nem vállalja a királynéi rangot. Számára fontosabbak az emberi értékek. Új királyné költözik a palotába, In-Von, aki dölyfös és nagyravágyó. Azt akarja, hogy Joning herceg nősüljön meg, és hagyja el az udvart!

Főszereplők: Hyo-ju Han, Jin-hi Ji, Ha-sun Pak, So-yeon Lee, Soo-bin Bae, Nah Seong-gyoon, Maeng Sang-hoon 

ism. 
Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
A királyi ház titkai sorozat
A sorozat tartalma:
Dong-i, az alacsony sorban élő bonc-segéd okos és bátor kislánya, egy holttestet talál a folyóparton. Kiderül, hogy egyidejűleg több magas rangú tisztségviselőt is meggyilkoltak. Az igazságos csendőrfőnök elégedetlen a nyomozás menetével, ezért Dong-i apjához fordul segítségért. A nyomok szerinte a Penge Szövetséghez vezetnek, amely szökött szolgálókat menekít biztonságos helyre. Dong-i és az apja azonban rádöbbentik, hogy mekkorát tévedett. A magas rangú összeesküvők a boncmester életére törnek, és a kislányt elrabolják. Dong-i védelmében ekkor összehívják a Penge Szövetség tagjait.
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Egy úr Moszkvában - minisorozat Ewan McGregor főszereplésével
Amor Towles azonos című, nemzetközi sikerregényének adaptációja, az A Gentleman in Moscow (Egy úr Moszkvában) című minisorozat Alexander Rostov grófról szól – akit az Emmy®- és Oscar®-díjas Ewan McGregor (Star Wars-filmek, Halston, Trainspotting) alakít –, aki az orosz forradalmat követően rájön, hogy dicső múltja ellenére a történelem a rosszfiúk között tartja számon.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 187 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat