Jocky TV
A médium II./20.
2024.03.28 15:00 - 16:00
A médium II./20.
amerikai misztikus sorozat,2006
0.0 - 0 szavazat
(MEDIUM II.)

Allison újabb, visszatérő, furcsa álmában egy sötét szobában lévő lány szerepel, de semmi több konkrétumot nem tud meg az esetről. A kerületi ügyész másnap egy, az eléítéltek kegyelmi kérvényeit megvitató bizottság ülésére hívja meg, ahol is elhűlten tapasztalja, hogy az egyik elítélt olyan tettet ismer be, amit nem is ő követett el.

 

ism. 
Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy 
További információ?
A médium sorozat
A sorozat tartalma:
A médium című misztikus krimi-sorozat kulcsfigurája a Patricia Arquette által megformált Allison Dubois. A valós személy által ihletett jogászhallgatónak furcsa álmai vannak: élethű víziók, melyekben valamilyen bűntény vagy annak előjátéka történik meg. Allison férje egy nap elküldi felesége néhány álom-leírását a kerületi ügyészségre, hátha ott ráismernek néhány régi bűntényre. És így is történik. Ám ezek nem lezárt, hanem jelenleg is aktuális, megoldatlan ügyek, így Allison rövidesen az ügyészségnek kezd dolgozni. Őt hívják az olyan ügyekhez, melyeket hagyományos úton nem lehet megoldani, s Allison a különleges adottságával segíti a nyomozók munkáját.
Egyéb epizódok
Direct One TV

MŰSORAJÁNLÓ

A DirecOne április ajánlatai
A hónapban a Direct One csatornán is bemutatásra kerülnek olyan népszerű sorozatok, mint a hetvenes-nyolcvanas évek nemzetközi terrorizmusának egyik központi alakjáról, Ilich Ramirez Sanchezről, a "Sakálról" szóló Carlos. Az epizódok a hidegháború korszakába repítik a nézőt, miközben rávilágítanak a politika és a terrorizmus összefonódására.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat