Viasat 3
A mentalista II./16.
2018.04.19 17:05 - 18:05
A mentalista II./16.
amerikai krimisorozat,2009
4.0 - 98 szavazat
(THE MENTALIST 216 - CODE RED)

Patrick váratlan telefonhívást kap. Felhívja egy kutató hölgy és közli vele, hogy gyilkosság áldozata lett. A laborban, ahol dolgozik, valaki szándékosan szabadjára engedett egy vírust, ami néhány órán belül végez vele. A legtöbben balesetnek vélik a dolgot, ám Jane átlát a szitán. Amikor kiderül, hogy az intézmény biztonsági rendszere kapcsolt ki, gyakorlatilag minden ott élő és dolgozó ember gyanússá válik. Csak egy módon lehet megtalálni az igazi gyilkost: újabb riasztást kell előidézni, és újabb vírust szabadjára engedni.

Rendezte: Bruno Heller

Főszereplők: Simon Baker,Robin Tunney 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
A mentalista sorozat
A sorozat tartalma:
Patrick Jane mentalista. Korábban természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot és érte el sikereit. Ennek köszönhetően egy alkalommal a rendőrségnek is segített egy gyilkossági ügy felderítésében, és ezért vált egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává a családja. Patrick azóta felhagyott a népszerűség hajhászással, és különleges képességeit megtanulta hasznosan alkalmazni. A Los Angeles-i rendőrség szolgálatába állt, hogy különleges szellemi érzékenységével segítsen a bűnügyek feltárásában, és nyomára akadjon családja gyilkosának is.
HBO Max

MŰSORAJÁNLÓ

Március 8-án érkezik az HBO Maxra 2023 egyik legédesebb filmje
Az év családi musicale március 8-án érkezik az HBO Maxra szinkronos és feliratos változatban is! Paul King (Paddington) 2023 végén elhozta az év legédesebb filmjét! A sztárokkal teli musical óriási siker lett itthon és nemzetközi szinten is, Magyarországon több mint 270 ezren látták, világszerte pedig több mint 600 millió dollár bevételt hozott a stúdiónak.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat