Viasat 3
A mentalista II./18.
2018.04.23 12:05 - 13:05
A mentalista II./18.
amerikai krimisorozat,2009
4.0 - 98 szavazat
(THE MENTALIST 218 - AINGAVITE BAA)

Hármas gyilkosság történik a város szélén. A támadást túléli egy lány, ám képtelen visszaemlékezni a történtekre. A nyomok az indián rezervátumba vezetnek, az egyik áldozat ugyanis őslakos volt, aki törzséhez képest meglehetősen nagy fényűző életet élt. Patrick számára egyértelmű, hogy valami gyanús dologba keveredhetett és emiatt kellett meghalnia. A megoldás kulcsát a lány emléke jelentheti.

Rendezte: Bruno Heller

Főszereplők: Simon Baker,Robin Tunney 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
A mentalista sorozat
A sorozat tartalma:
Patrick Jane mentalista. Korábban természetfeletti képességei népszerűsítésével járta az országot és érte el sikereit. Ennek köszönhetően egy alkalommal a rendőrségnek is segített egy gyilkossági ügy felderítésében, és ezért vált egy sorozatgyilkos bosszújának áldozatává a családja. Patrick azóta felhagyott a népszerűség hajhászással, és különleges képességeit megtanulta hasznosan alkalmazni. A Los Angeles-i rendőrség szolgálatába állt, hogy különleges szellemi érzékenységével segítsen a bűnügyek feltárásában, és nyomára akadjon családja gyilkosának is.
HBO Max

MŰSORAJÁNLÓ

Május 21-én indul az HBO Max-ot felváltó, kibővített Max
A Warner Bros. Discovery bejelentette, hogy továbbfejlesztett streaming-szolgáltatása, a Max május 21-én indul több európai országban. A Max egyesíti az HBO Max páratlan tartalomkínálatát, a Discovery szórakoztató, nem fikciós műsorait, valamint az Eurosport prémium szolgáltatását a világklasszis sporteseményekkel, hogy teljeskörű élményt nyújtson az egész háztartásnak friss tévésorozatokkal és ikonikus mozifilmekkel, kihagyhatatlan sportműsorokkal és bizonyos országokban vezető tévécsatornákkal – mindezt most először, egy helyen.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat