RTL  (RTL Klub)
A mentalista II./22-23.
2018.01.21 01:55 - 04:05
A mentalista II./22-23.
amerikai krimisorozat,2009-2010
(THE MENTALIST 2)

Lángoló szavak; Red John visszatér

22.

Egy konferencián megölik Hector Bravát, aki nagy horderejű bejelentésre készült. A férfi az embercsempészet elleni küzdelem egyik élharcosa és beszédében újabb vezető személyeket készült leleplezni. Legalábbis a beszéd vázlata ezt sugallta, melyet Lisbonék a férfi segítőjétől kapnak meg. A nyomozásba Patrick régi kollégája is beszáll. Krisztina Frey az okkultizmus és a szellemvilág elkötelezettje, és bizony a két különc kapcsolata nem éppen felhőtlen.

23.

Red John újra lecsap, legalábbis az eset kísértetiesen hasonlít a sorozatgyilkos korábbi ügyeire. Az eset után Kristina nyilatkozik a tévében, melynek tragikus következményei lesznek, akárcsak annak idején Patrick esetében. Még a riportert is megölik, akivel beszélgetett. Rövid időn belül meg is találják a vélt elkövetőt, ám a jelek szerint nem Red John, hanem egy követője követte el a szörnyűségeket.

Főszereplők: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
M5

MŰSORAJÁNLÓ

A magyar jazz hete az MTVA csatornáin
A közmédia kulturális csatornája, az M5 – tekintettel a tavalyi tematikus hét sikerére – szintén rendhagyó adásokkal készül a magyar jazz hetére. JazzÜnnep 2024 – a jazz magyar hangjai címmel április 30-án 19 órától zenés show-t tűz műsorra a jazz prominens hazai képviselőivel. A Budapest Jazz Club színpadán Borbély Mihály, a Jazzation, a Budapest Ragtime Band és a Jónás Géza Quartet nyújt ízelítőt művészetéből. Szakcsi Lakatos Béláról a Máté Péter-díjas jazzénekesnő, Szőke Nikoletta mesél, Harcsa Veronika pedig a Szakcsi Rádió kulisszáit mutatja meg.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 16 szavazat