M3 (online)
2024.05.12 06:30 - 07:30
A nagy fejedelem
magyar tévéjáték,1997
0.0 - 0 szavazat
A kisváros, becsvágyó polgármesterével az élen hatalmas ünnepségre készül. Szobrot állítanak a nagy fejedelemnek, akinek alakját egy élet munkájával ásta ki a történelem homályából a polgármester régi barátja és jövendő nászura, a híres történész. Ám a készülődést megzavarja a levéltáros, aki kétségbevonhatatlan dokumentummal bizonyítja, hogy a fejedelem körül egészen más az igazság, mint amit az ünnepség sugall. A tudós szembesül a tényekkel, egész élete tévedésével, s az őrület határán bár, de lelkiismerete szerint dönt: szembeszáll az avatásra összegyűlt tudatos csalókkal, s felrobbantja a szobrot. A hatalmas detonáció mindent romba dönt, csak a szobor - az elpusztíthatatlan hazugság - áll tovább gőgösen és érintetlenül.

Rendező: Sós Mária

Főszereplők: Ács János, Balogh Tamás, Bartók Béla Táncegyüttes, Batyi Ferenc, Bocsárdi László, Dengyel Iván, Esztergomi Monteverdi Kórus, Haumann Péter, Haumann Petra, Hunyadi László, Hunyadi Zoltán, Jancsik Ferenc, Karácsonyi Zoltán, Kisfalussy Bálint, Korcsmáros György, Ladik Katalin, Lajkó Félix, Lohinszky Loránd, Raffai Krisztina, Selmeczi Roland, Székely B. Miklós, Táncházas Fiatalok, Tűzoltóság fúvószenekara 

ism. 
Film: dráma/melodráma 
További információ?
A nagy fejedelem
Disney Channel

MŰSORAJÁNLÓ

Érkezik a Szörnyszakik I. évada
A Szörnyszakik Tylor Tülkmon történetét meséli el, akinek az az álma, hogy mókamesterré váljon, és tanúi lehetünk milyen balszerencsés kalandokba keveredik a SZRECS-csel, a csapattal, akik működésben tartják a Szörny Rémlénytársaságot.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat