A nagy fogás II./1.
2018.03.25 01:50 - 07:05
A nagy fogás II./1.
amerikai krimisorozat, 2017
0.0 - 0 szavazat
(THE CATCH 201 - THE NEW DEAL)

Benjamin Jones egy szélhámos, aki cserbenhagyását követően igen komoly áldozatot hoz: feladja magát az FBI-nak, hogy megmentse Alice-t az igazságtalan börtönbüntetéstől. Bennek a börtönben szembe kell néznie bűnözői múltjával, az Anderson Vaughan nyomozóiroda csapatának pedig bűnözőkkel kell egyezkedniük. Hogyan fogja Alice és Ben mozgatni a szálakat - és egymást is - annak érdekében, hogy együtt maradjanak, és túltegyék magukat kétes múltjukon?

Rendező: Kate Atkinson

Főszereplők: Mireille Enos, Sonya Walger, Alimi Ballard, Peter Krause 

Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
A nagy fogás sorozat
A sorozat tartalma:
Alice Vaughan Los Angeles legjobb magánnyomozója, az a típus, akiről köztudott: nem érdemes ujjat húzni vele. Barátjával és üzlettársával jól menő vállalkozást építettek fel, ügyfeleik világszerte veszik igénybe nyomozói szolgáltatásaikat. A csapat oszlopos tagja Danny Yoon, aki - ha arról van szó - gond nélkül lépi át a törvényes kereteket, valamint Sophie Novak, aki jogi tanácsadóként és egyúttal képzett hackerként segíti a vállalkozást. Alice szakmája egyik legjobbja, ám ő is tévedhet. Vőlegénye, Benjamin Jones milliókat csal ki tőle, majd felszívódik - a nő pedig bosszút esküszik és magánakcióba kezd. Ám nem csak Alice vadászik a férfira. Jules Dao FBI-ügynök már évek óta vizsgálódik Benjamin kétes európai ügyletei után, így kapóra jön neki Alice sértettsége és elszántsága. Ezalatt a felettébb óvatos Ben és két társa - a zseniális Margot Bishop és Reggie Lennox - visszatér a nemzetközi bűnözés sötét világába. A tét mindkét oldalon óriási: egyik fél sem hibázhat ebben a váratlan fordulatokkal teli macska-egér párharcban.
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

Óriásponty VIII. évad
Visszatérnek a barátok és horgásztársak, Tom Dove és Neil Spooner pontykalandjaik nyolcadik évadára; ezúttal két kontinenst szelnek át, első látogatásuk Horvátország népszerű ponty mennyországába vezet, Zágráb külvárosába, a Zajarki tavaknál 90 font fölötti súlyú pontyra mennek.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat