A nagy svindli IV./10.
2018.03.01 16:50 - 17:50
A nagy svindli IV./10.
amerikai vígjátéksorozat, 2012
0.0 - 0 szavazat
(WHITE COLLAR 410 - VESTED INTEREST)

A városban egy biztonságtechnikai konferencia zajlik. Az épületbe betör egy ismeretlen és megbabrálja a térfigyelő kamerákat. Felmerül a gyanú, hogy el akar valamit lopni. Elvégre a legkorszerűbb védelmi eszközöket és adathordozókat mutatják be itt, többek között egy speciális golyóállómellényt, amely milliókat érhet, ha idő előtt piacra kerül.

Főszereplők: Matt Bomer, Tim DeKay 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
A nagy svindli sorozat
A sorozat tartalma:
A nagy svindli, avagy rablóból lesz a legjobb pandúr. Könnyed stílusú, humorral átszőtt, izgalmas krimi, fordulatokkal és némi romantikával. A "fehérgalléros" bűnözőkre szakosodott FBI-ügynök, Peter Burke és az általa elkapott, leleményes és nem utolsó sorban sármos műkincstolvaj, Neal Caffrey alkut kötnek. Szabadlábra helyezik, ha tapasztalatával, hasonló észjárásával segít az igazságszolgáltatásnak rács mögé juttatni az "úri bűnözőket". A nőcsábász Caffrey szabad kezet kap az ügyek felderítésében, ami komolyan megnehezíti a közös munkát nem csak szakmai, de érzelmi fronton is.
BBC Earth

MŰSORAJÁNLÓ

Emlősök
Ez a modern, bátor sorozat lenyűgöző betekintést ad egy minden korábbinál sikeresebb állatcsoport világába, ide tartozik az apró etruszk cickány és a hatalmas kék bálna is. Az emlősök megtalálhatók minden kontinensen és óceánban, a kietlen, fagyos vidékektől a legsűrűbb dzsungelekig, a legforróbb sivatagokoktól és a legsötétebb mélységekig.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 186 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat