A nagy svindli IV./13.
2018.04.20 08:10 - 09:10
A nagy svindli IV./13.
amerikai vígjátéksorozat, 2012
0.0 - 0 szavazat
(WHITE COLLAR 413 - EMPIRE CITY)

Peter és Neal Mozzie révén egy taxis csalás ügyében nyomoznak. Egy társaság vezetője, Luke Dusarque összejátszik a felügyelet egyik emberével, és engedélyeket árulnak. Az úgynevezett plakettekkel lehet New Yorkban hivatalosan személyt szállítani. Hogy Peterék lebuktassák a csalókat, Neal készít egy hamis plakettet, melynek különlegessége, hogy kis idő után elolvad

Főszereplők: Matt Bomer, Tim DeKay 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
A nagy svindli sorozat
A sorozat tartalma:
A nagy svindli, avagy rablóból lesz a legjobb pandúr. Könnyed stílusú, humorral átszőtt, izgalmas krimi, fordulatokkal és némi romantikával. A "fehérgalléros" bűnözőkre szakosodott FBI-ügynök, Peter Burke és az általa elkapott, leleményes és nem utolsó sorban sármos műkincstolvaj, Neal Caffrey alkut kötnek. Szabadlábra helyezik, ha tapasztalatával, hasonló észjárásával segít az igazságszolgáltatásnak rács mögé juttatni az "úri bűnözőket". A nőcsábász Caffrey szabad kezet kap az ügyek felderítésében, ami komolyan megnehezíti a közös munkát nem csak szakmai, de érzelmi fronton is.
National Geographic

MŰSORAJÁNLÓ

Márciusi premierek a National Geographic-on
A National Geographic bejelentette milyen új és visszatérő sorozatok lesznek láthatóak a csatornán márciustól. A tartalmak között tudományos, kulturális és sorozatok is szerepelnek. Új sorozatként érkezik a Fotózás mesterei és 6. évadával folytatódik az Alaszka: Az új nemzedék.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 196 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat