A nagy svindli IV./6.
2018.02.26 07:00 - 07:55
A nagy svindli IV./6.
amerikai vígjátéksorozat, 2012
0.0 - 0 szavazat
(WHITE COLLAR 406 - IDENTITY CRISIS)

Mozzie-t váratlanul megtámadják egy házban, melynek a kulcsát egy árverésen szerezte. A férfi meggyőződése, hogy a támadás mögött egy kém-hálózat áll, melyet még George Washington alapított a függetlenségi háború idején. Azóta városi legenda, hogy a hálózat működik, tagjai pedig az akkoriak egyenes ágú leszármazottjai. Oliver Stringer professzor is ennek a hiedelemnek a megrögzött követője. Mindenáron bizonyítaná, hogy a fáma igaz. Ám igyekezete egy gyilkossághoz vezet, amit Peteréknek valahogy rá kellene bizonyítani. Ezért eljátsszák, hogy a hírhedt kémhálózat napjainkban is valóban működik.

Főszereplők: Matt Bomer, Tim DeKay 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
A nagy svindli sorozat
A sorozat tartalma:
A nagy svindli, avagy rablóból lesz a legjobb pandúr. Könnyed stílusú, humorral átszőtt, izgalmas krimi, fordulatokkal és némi romantikával. A "fehérgalléros" bűnözőkre szakosodott FBI-ügynök, Peter Burke és az általa elkapott, leleményes és nem utolsó sorban sármos műkincstolvaj, Neal Caffrey alkut kötnek. Szabadlábra helyezik, ha tapasztalatával, hasonló észjárásával segít az igazságszolgáltatásnak rács mögé juttatni az "úri bűnözőket". A nőcsábász Caffrey szabad kezet kap az ügyek felderítésében, ami komolyan megnehezíti a közös munkát nem csak szakmai, de érzelmi fronton is.
Net4+ Sport

MŰSORAJÁNLÓ

75 teniszmeccs, 13 kommentátor - a Network4-en elindult a madridi tenisztorna közvetítése
Újra együtt a teniszvilág elitje: elindult az év második, 1000-es besorolású salakos versenye Madridban, a Network4 pedig élőben közvetíti a legfontosabb eseményeket. A férfiak között szurkolhatunk az idén szárnyaló Marozsán Fábiánnak is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat