RTL KETTŐ
A narancsvidék III./18.
2018.04.26 10:00 - 11:00
A narancsvidék III./18.
amerikai vígjátéksorozat,2005-2006
0.0 - 0 szavazat
(THE O.C. 3)

Volchok visszatér a városba és meglátogatja Marissát, és visszaadja neki az óráját. A dolgok felforrósodnak kettejük között. Ryan, Summer, Sadie, and Seth a Cohen házban töltik az estét. Mikor egy régi ismerős visszatér Newportba, Ryantől kér segítséget, ami konfliktust szül Ryan és Sadie között. Seth és Summer kapcsolata újra bajba kerül, amit Taylor próbál majd megoldani. Eközben Marissa egyedül találja magát Newportban, anélkül, hogy bárkihez is fordulhatna. Sandy üzleti gondokkal küzd.

Főszereplők: Peter Gallagher, Kelly Rowan, Ben McKenzie, Mischa Barton, Adam Brody, Tate Donovan, Rachel Bilson, Melinda Clarke, Chris Carmack 

Sorozatok: humor/musical 
További információ?
A narancsvidék sorozat
A sorozat tartalma:
A dél-kaliforniai tengerparton fekvő Newportban minden a pénz és a szépség körül forog. Amikor azonban a Cohen család befogadja és esélyt ad a zűrös jövevénynek, Ryan Atwoodnak, a környék nyugalma teljesen felborul. Ryan alaposan felkavarja az állóvizet, alighogy megérkezik, máris szerelmi háromszögek és generációs ellentétek alakulnak ki.
Viasat 3

MŰSORAJÁNLÓ

Tavaszi újdonságok a Viasat 3 műsorán
Dombóvári István, D. Tóth Kriszta és Geszti Péter várja tavasszal a nézőket a Viasat 3-on, de a saját gyártású műsorok mellett további magyar és nagysikerű amerikai sorozatokkal is találkozhatunk.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat