RTL  (RTL Klub)
A nép szolgája I./2.
2024.05.05 12:55 - 13:35
A nép szolgája I./2.
ukrán vígjátéksorozat,2015
3.9 - 63 szavazat
(SZLUGA NARODU - SZLUGA NARODA - SERVANT OF THE PEOPLE)

Vaszilijt némi rémülettel vegyes csodálat keríti hatalmába, amikor egy egész stylist-csoport sereglik köré, hogy kialakítsák az új imázsát. Rögtön szembesül is a rossz oldal első csábításával, a luxussal, aminek még senki nem tudott pár percnél tovább ellenállni. Ám Vaszilij tudja, hogy a történelem folyamán minden egyes választásért és döntésért valakinek fizetnie kellett, méghozzá sokkal többet, mint az eredeti ár. A kérdés csak az, hogy ezúttal is a nép fogja-e megfizetni a luxus árát?

Rendező: Alekszej Kirjuscsenko

Főszereplők: Volodimir Zelenszkij, Olena Kravec, Katyerina Kiszten, Sztanyiszlav Boklan, Jevgenyij Kosevoj, Jurij Krapov 

Sorozatok: humor/musical 

Hallássérültek számára feliratozva!
Digitális platformon eredeti hanggal is!
További információ?
A nép szolgája sorozat
A sorozat tartalma:
Valósággá vált a politikai vígjáték, amelyben egy hétköznapi emberből Ukrajna elnöke lesz, aki felveszi a harcot a korrupció és az álnok bürokraták ellen. A főhőst Ukrajna jelenlegi elnöke, Volodimir Zelenszkij alakítja, aki a filmbeli karakter élő megtestesítője.

Vaszilij Petrovics Goloborodko (Volodimir Zelenszkij), a szüleivel élő, szórakozott középiskolai történelemtanár egyik napról a másikra Ukrajna új elnökévé válik, amikor az ukrajnai korrupcióról szóló trágár szónoklatát lefilmezi egy diák, és feltölti a felvételt a YouTube-ra. Majd a poénból indított, közönség finanszírozású kampány a megdöbbent tanárt politikai győzelemre juttatja, aki megpróbál tisztességes és normális maradni, miközben a nagykutyák már a bukásán dolgoznak.

Egyéb epizódok
History

MŰSORAJÁNLÓ

Hitler szolgálólányai
Ez a sorozat a Harmadik Birodalomban élő nők szerepét vizsgálja női kortársaik szemüvegén keresztül, akik a német társadalomban minden szempontból aktív szereplők voltak. A második világháború történetében ritkán hallunk a nőknek a náci Németország felemelkedésében és a végrehajtásban betöltött szerepéről. Amennyiben mégis, akkor a Harmadik Birodalom nőit többnyire passzív háztartásbeliként ábrázolják, akiknek meghatározott, másodlagos szerepe volt a náci projektben. A valóság azonban ennél sokkal összetettebb és sötétebb.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 651 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 200 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 91 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat