Filmbox Family
2018.02.25 22:40 - 2018.02.26 06:40
A pártfogolt
amerikai romantikus vígjáték, 1936
2.5 - 2 szavazat
(MY MAN GODFREY)

A nagy gazdasági világválság végnapjaiban játszódik ez a hat Oscar-díjra jelölt bolondos komédia, amelyben Irene Bullock , az unatkozó gazdag úri hölgy egy játék során elkeveredik egy szeméttelepre, és itt ismerkedik meg a hajléktalan Godfrey-val , akit hirtelen felindulásból felfogad lakájnak. A férfi kapva kap a lehetőségen, és be is költözik a meglehetősen szeleburdi Bullock-család otthonába, akik örömmel fogadják új lakájukat, már csak azért is, mert eddig egyetlen egy sem bírta ki náluk egy napnál tovább... Irene annak rendje és módja szerint beleszeret a titokzatos férfiba, aki viszont tartja magát ahhoz, hogy munkaadó és alkalmazott között nem lehet romantikus kapcsolat. No, de meddig?

Rendezte: Gregory La Cava

Főszereplők: Alan Mowbray, Alice Brady, Carole Lombard, Eugene Pallette, Gail Patrick, Jean Dixon, Mischa Auer, Pat Flaherty, Robert Light, William Powell 

Film: humor/musical 
További információ?
Godfrey, a lakáj
SkyShowtime kiemelt

MŰSORAJÁNLÓ

Április 23-án érkezik az Apples never fall drámasorozat
A sorozat alapjául szolgáló New York Times-bestseller regény szerzője Liane Moriarty. Az Apples Never Fall a látszólag tökéletes Delaney család történetét mutatja be. Az egykori teniszedzők, Stan (Sam Neill) és Joy (Annette Bening) eladták sikeres teniszakadémiájukat, és arra készülnek, hogy végre kiélvezzék munkájuk gyümölcsét.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat