Izaura TV
PREMIER
A szerelem aromája 77.
2024.03.28 16:55 - 18:00
A szerelem aromája 77.
kolumbiai telenovella sorozat,2021
3.2 - 14 szavazat
(CAFÉ CON AROMA DE MUJER (AKA SCENT OF PASSION, THE))

Lemarcus arra kéri Marcelát, hogy gondolja át mi az, ami mindkettőjük számára fontos. Margarita végleg le akarja zárni, ami a fiával történt és szembesíti testvérét azzal a ténnyel, hogy rossz irányt vett az élete. Iván nem tudja tovább titkolni a hazugságokra épülő életét. Julia rettentően bánja, ahogy korábban viselkedett Gaviotával és Carmenzával, ezért komoly lépésre készül.

Rendező: Mauricio & Olga Lucia Rodríguez 

Sorozatok: dráma/melodráma 
További információ?
A szerelem aromája sorozat
A sorozat tartalma:
Gaviota az édesanyjával együtt minden évben ellátogat a Casablanca birtokra, hogy a gazdag tulajdonos és kávétermesztő Octavio Vallejonak dolgozzanak a betakarításkor. Épp akkor tartózkodnak ott, amikor egy ismeretlen csoport emberrablásra készül a földbirtokos ellen, amely végül meghiúsul a lány szerencsés közbelépése miatt. Octavio - hálája jeléül - egy darab földet adományoz Gaviota és édesanyja számára, ám még mielőtt ezt írásba foglalnák, a férfi váratlanul életét veszti. Miközben Gaviota a család beleegyezését próbálja elérni, hogy tiszteljék Octavio úr végakaratát, a fia, Sebastián Vallejo hazaérkezik New Yorkból. A két fiatal pedig első látásra menthetetlenül egymásba szeret...
HBO Max

MŰSORAJÁNLÓ

Az HBO MAX májusi filmajánlói
Májusban érkezik a platformra Stalone szuperhős filmje, a Szamaritánus, de látható lesz a thaiföldi barlangba rekedt gyerekcsapat kimentéséről szóló A tizenhármak c. film is.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: The_Walking_Dead_Daryl_Dixon
4.8 - 17 szavazat