Sorozat+
PREMIER
A szerelem foglyai 165.
2017.10.24 06:55 - 07:45
A szerelem foglyai 165.
amerikai filmsorozat,2004
(PRISIONERA)

Guadalupe épp az esküvői szertartás végére érkezik a börtönbe. Azonnal távozni akar, de Antonio atya rábeszéli, hogy beszéljen Daniellel. Helena amint megtudja, hogy Guadalupe meglátogatta a férjét, közli vele, hogy megtiltja neki a látogatást. Carmela és Cabello egymásra találnak, miközben a mit sem sejtő Monalisa sorozat írásba kezd, Gallardo pedig menyasszonya miatt aggódik. Nacha magához tér és arra kéri Rodolfót, hogy vigye őt haza. A férfi mindent megtesz, hogy teljesíthesse kérését. Daniel elfogadja a Vasöklű kihívását, de úgy tűnik, ezúttal ellenfelének lesz szerencséje. Libertad megpróbál visszaemlékezni Ronnie halálának estéjére, és szörnyű rémálma lesz.

Főszereplők: Gabriela Spanic, Mauricio Islas, Gabriel Porras, Génesis Rodríguez, Carlos Miguel Caballero, Gabriela Roel, Alejandro Chabán, Liz Gallardo, Roberto Levermann, Gerardo Riverón, Zully Montero, Griselda Nogueras, Ricardo Dalmacci, Daniel Lugo, César Román, Jullye Giliberti, Marisela González, Diana Quijano 

Sorozatok: dráma/melodráma 
Cool

MŰSORAJÁNLÓ

Május 5-én indul a ValóVilág12
Ismét megnyílik a ValóVilág Villa kapuja, amelyet mindenre elszánt játékosok lépnek át. Mindennapjaikat a nézők 24 órában követhetik nyomon az RTL+ streaming platformon, ahol a felhasználók teljes mértékben részesei lehetnek az eseményeknek.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat