Prime
A szökés (2017) 4.
2018.02.21 02:15 - 03:00
A szökés (2017) 4.
amerikai akciófilm-sorozat,2017
0.0 - 0 szavazat
(PRISON BREAK: RESURRECTION)

Dilemma

A sikertelen szökési kísérlet után Michael és társai magánzárkába kerülnek, ám az új terv nem várat sokáig magára. A szabadulás kulcsa azonban épp abban a cellában van elrejtve, amelybe a felültetett Abu Ramal került. Az ISIL eközben átjut a kormányerők utolsó védvonalán és kezdi hatalmába keríteni az egész várost. Tudva, hogy céljuk a vezetőjük kiszabadítása, az őrök elmenekülnek, és a rabok kezére kerül a börtön, akik minden áron be akarnak jutni a magánzárkákhoz, hogy túszul ejtsék Ramal-t.

Főszereplők: Rockmond Dunbar, Robert Knepper, Wentworth Miller, Amaury Nolasco, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Marina Benedict, Christian Michael Cooper, Mark Feuerstein 

ism. 
Sorozatok: krimi/akció/kaland 
További információ?
A szökés (2017) sorozat
A sorozat tartalma:
Hét év telt el és mozgalmas a jól ismert szereplők élete. Theodore 'T-Bag' Bagwell szabadulása napján kap egy borítékot, melyben egykori rabtársa, Michael Scofield képére bukkan. T-Bag felkeresi Michael testvérét, Lincoln-t, hogy közösen járjanak a rejtély végére. A szálak a polgárháború sújtotta Jemenbe vezetnek.
Viasat History

MŰSORAJÁNLÓ

Ókori megapoliszok
A kietlen sivatagok közepén, meredek hegyekre épített és hegyoldalakhoz tapadó Karthágó, Trója és Perszepolisz olyan különleges ókori nagyvárosok, amelyeket a legnagyobb civilizációk némelyikének zseniális építői alkottak meg.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.8 - 197 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat