film+
A titánok harca
2017.12.09 23:00 - 2017.12.10 01:00
A titánok harca
amerikai akciófilm,2010
4.0 - 18 szavazat
(CLASH OF THE TITANS)

Hádész, az alvilág ura elpusztítja a félisten Perszeusz családját. Ráadásul azt követeli az emberektől, hogy áldozzák fel Argosz hercegnőjét, Andromédát, és vessék a szörnyszülött fia, Kraken elé. Perszeusz vállalja, hogy szembeszáll a szörnnyel. Egy csapat harcossal, köztük a veterán Drakóval és Andromédával az oldalán elindul, hogy megakadályozza a káoszt. A tiltott világokban való utazás során csak akkor győzhetik le az útjukba kerülő vérszomjas démonokat és fenevadakat, ha Perszeusz elfogadja a benne rejlő isteni erőt, és saját kezébe veszi sorsának irányítását.

Rendező: Louis Leterrier

Főszereplők: Liam Neeson, Sam Worthington, Ralph Fiennes, Mads Mikkelsen, Alexa Davalos, Jason Flemyng, Gemma Arterton, Polly Walker, Luke Evans, Danny Huston 

Film: krimi/akció/kaland 
További információ?
A titánok harca
Viasat Explore

MŰSORAJÁNLÓ

Az igazi Top Gun -A brit légierő titkai
A megfigyelő dokumentumfilm-sorozatban aSkócia északi részén, a Royal Air Forcefrontvonalán lévő RAF Lossiemouth állomáson dolgozó férfiak és nők életét követjük nyomon. A gyors, sugárhajtású vadászbombázók és hosszú hatótávú, tengeri járőrrepülők otthonát bemutató sorozatban bepillanthatunk apilótafülkékbe, a repülésirányítókhoz és az állomások igazgatóságába, amint a csapatok védik a brit eget a fenyegetésektől.  

TOP 5 sorozat

Fotó a sorozatból: Ket_pasi_meg_egy_kicsi
amerikai vígjátéksorozat
4.8 - 650 szavazat
Fotó a sorozatból: Egy_rem_rendes_csalad
amerikai vígjáték sorozat
4.8 - 90 szavazat
Fotó a sorozatból: Amerikai_fater
amerikai animációs sorozat
4.8 - 60 szavazat
Fotó a sorozatból: SpongyaBob_Kockanadrag
amerikai animációs vígjátéksorozat
4.7 - 191 szavazat
Fotó a sorozatból: Monk_A_flugos_nyomozo
amerikai krimivígjáték-sorozat
4.7 - 181 szavazat